• PRO TV
  • Ce a ajuns să facă Oana Lis pentru bani! Soția lui Viorel Lis, propunere neașteptată pentru admiratorii săi: „Să ne vedem! Cât oferi?”

Ce a ajuns să facă Oana Lis pentru bani! Soția lui Viorel Lis, propunere neașteptată pentru admiratorii săi: „Să ne vedem! Cât oferi?”

Ce a ajuns să facă Oana Lis pentru bani! Soția lui Viorel Lis, propunere neașteptată pentru admiratorii săi: „Să ne vedem! Cât oferi?”

Oana Lis a postat pe rețelele de socializare o propunere complet neașteptată pentru admiratorii săi de pe rețelele de socializare. Soția fostului edil al Capitalei face tot ce îi stă în putință pentru a face rost de bani.

Gallery

​Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună încă din perioada în care Viorel Lis ocupa funcția de primar al Capitalei. Anii au trecut și, deși mulți au crezut că cei doi vor divorța, lucrurile au stat complet diferit, iar blondina a rămas lângă partenerul ei de viață chiar și în cele mai dificile clipe din viața lui.

În ultima perioadă, Oana și Viorel Lis au străbătut mai multe probleme financiare, vedeta fiind nevoită, la un moment dat, să își amaneteze verigheta pentru a-i cumpăra soțului ei un cărucior cu rotile. Mai mult decât atât, zilele trecute, Oana a postat pe Instagram o propunere complet neașteptată, în urma căreia să mai câștige câțiva lei.

Pe rețelele de socializare, blondina a precizat că scoate la licitație o oră de vorbit la telefon prin apel video și i-a întrebat pe internauți ce sumă sunt dispuși să ofere.

Scot la licitație o oră telefonică cu mine, pe Facetime, să ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”, a scris Oana Lis pe Instagram.

În trecut, Oana Lis a fost nevoită chiar să vândă diverse obiecte din locuință pentru a face rost de banii necesari tratamentului soțului ei.  

„Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat, care m-au ajutat foarte mult. Sunt veșnic recunoscătoare pentru că fiind un moment mai greu al vieții mele, am avut nevoie de spijin și nu este așa o rușine, o vâlvă.

Este ceva normal să îți vinzi. Este o modă acum de sustenabilitatea, și marile magazine, și pe grupuri sunt o grămadă de grupuri. Că unii o fac mai pe privat… Eu nu am rușine și din astea, bine că nici nu am cum, fiind cu publicul și așa, nu am de ce să mă ascund.

Românii știu ce înseamnă greul și tot nu te înțelegi cu omul bogat. Tot omul sărac te înțelege, ăsta este adevărul, fiecare face ce vrea. Eu fac tot ce fac din suflet, mai ales că sunt lucrurile mele. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui”, spunea Oana Lis.

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni