• PRO TV
  • Ce sumă colosală a cerut Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă. De banii ăștia îți poți face lejer o vacanță într-o destinație exotică

Ce sumă colosală a cerut Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă. De banii ăștia îți poți face lejer o vacanță într-o destinație exotică

Ce sumă colosală a cerut Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă. De banii ăștia îți poți face lejer o vacanță într-o destinație exotică

S-a aflat câți bani cere Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă. Artistul a fost invitat să cânte la nunta unui controversat influencer.

Gallery

Colo, un controversat influencer, s-a căsătorit recent, iar unul dintre artiștii invitați să cânte la eveniment a fost Bogdan de la Ploiești. Totodată, acesta a dezvăluit cu cât l-a remunerat pe celebrul cântăreț de manele.

Cât a cerut Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă

Pentru că pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de filmulețe de la nunta influencerului, internauții, curioși din fire, au întrebat ce sumă au scos mirii din buzunar pentru ca celebrul cântăreț să întrețină atmosfera la nunta lor.

Colo a declarat că, pentru un program de 45 de minute, BDLP a cerut uriașa sumă de 12.000 de euro, sumă cu care poți pleca lejer într-o vacanță exotică.

Pentru că s-a simțit bine, manelistul a făcut show o perioadă mai lungă, aproximativ o oră și 10 minute, fără să ceară bani în plus, a povestit influencerul într-un video pe TikTok.

„Vezi că te-a ars, la noi vine pe 5000”, „12.000 pe 40 de minute…ferească Dzeu”, „Nu cred că face de banii ăstia”, „Anul trecut m-a costat 8000 de euro, a cântat 2 ore încontinuu”, sunt o parte dintre comentariile primite de youtuber.

„Sunt foarte multe comentarii cu cât a costat Bogdan de la Ploiești ca să vină la nuntă. Bogdan a fost undeva pe la 12.000 de euro. El a cântat mai mult decât un program practic, nu 45 de minute, el a cântat undeva pe la o oră și 10 minute. Probabil s-a simțit bine, au fost și dedicații, a fost totul super ok. Noi suntem mulțumiți de serviciile lui. A cântat foarte bine, a făcut show, merită toți banii, din punctul meu de vedere cel puțin. Bravo lui, e munca lui de ani de zile până la urmă. Că de aia e unul dintre cei mai buni, pentru că muncește omul. Și ăsta e și rezultatul muncii, prețul acesta”, a declarat Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, pe pagina sa de TikTok.

@coloab Replying to @Tony ♬ original sound - Alexandru Bălan

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni