• PRO TV
  • Roberta Ungureanu a fost înmormântată cu onoruri militare. Imagini de la casa părintească a polițistei unde s-au adunat colegii îndurerați

Roberta Ungureanu a fost înmormântată cu onoruri militare. Imagini de la casa părintească a polițistei unde s-au adunat colegii îndurerați

Roberta Ungureanu a fost înmormântată cu onoruri militare. Imagini de la casa părintească a polițistei unde s-au adunat colegii îndurerați

Zeci de polițiști, printre care foști colegi, dar și șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, au participat ieri la slujba de înmormântare a Robertei Ungureanu. Polițista de 21 de ani a murit într-un accident, în timp ce se afla în misiune. Ea a fost înmormântată cu onoruri militare; au fost trase salve de armă, iar sirenele au sunat minute în șir.

Roberta Ungureanu, polițista în vârstă de 21 de ani, care a murit într-un accident în Brașov, a fost condusă pe ultimul drum în localitatea natală, Roșia de Amaradia, luni, 19 august.

​Mai multe echipaje de poliție au urmărit cortegiul funerar. Colegii Robertei, îmbrăcați în uniformă, au purtat zeci de coroane de flori. 

Un mesaj emoționant a fost publicat pe pagina oficială a Poliției Brașov:

„Rămas bun, Roberta!
Cu o durere imensă, ne luăm astăzi rămas bun de la colega și prietena noastră, agent de poliție Ungureanu Elena-Roberta, care a plecat mult prea devreme către îngeri.

La doar 21 de ani, în timp ce se afla în timpul serviciului, purtând uniforma de poliție pe care o îndrăgea atât de mult, un tragic accident rutier i-a curmat brusc viața și visul de a se dedica, fără rezerve, comunitătii pe care, ca tânăr polițist, o slujea și proteja.
Conducerea I.P.J. Brașov, șefii direcți, colegii, i-am fost sprijin încă din ziua în care a debutat ca polițist în instituția noastră.
Cu toții i-am urat succes și i-am mulțumit că ne-a ales pe noi pentru a ne reprezenta în nobila profesie de polițist.
Astăzi, în aceeași formulă, îi suntem din nou alături, în satul ei natal din județul Gorj, unde o conducem pe ultimul drum.
În același timp, cu inimile îndurerate, toți polițiștii brașoveni, indiferent de locul în care ne aflăm, birou sau trafic, vom păstra un moment de reculegere în memoria Robertei.
În aceste clipe de nesfârșită durere, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către familia îndurerată, căreia îi transmitem cele mai sincere și profunde condoleanțe!
Durerea voastră este și a noastră, pierderea voastră este și a noastră!
Roberta a fost nu doar o colegă, o prietenă, ci și o soră de arme. Ea va rămâne veșnic vie în inimile noastre ca un simbol al devotamentului și curajului pe care le-a dovedit în mult prea scurta și brusc încheiată profesie de polițist.
Dragă Roberta, ne vei lipsi enorm! Odihnește-te în pace!”. 

Pe locul în care s-a produs accidentul, a fost sfințită o cruce. Tânăra polițistă a lăsat în urmă doi părinți și un frate îndurerați. Drum lin, surioară dragă!”, este mesajul pe care fratele ei, Edy, l-a scris pe pagina de socializare, lângă poza Robertei în uniforma de poliție. 

​Vezi mai multe imagini de la casa părintească a Robertei Ungureanu în galeria foto de mai jos: 

Gallery

Sursă foto: captură video Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni