• PRO TV
  • Cum arată iubitul misterios al Danielei Crudu! Bărbatul își sărbătorește astăzi ziua de naștere. VIDEO

Cum arată iubitul misterios al Danielei Crudu! Bărbatul își sărbătorește astăzi ziua de naștere. VIDEO

Cum arată iubitul misterios al Danielei Crudu! Bărbatul își sărbătorește astăzi ziua de naștere. VIDEO

Daniela Crudu a postat pe rețelele de socializare un videoclip format din mai multe imagini în care apare alături de iubitul ei. Iată cum arată bărbatul care i-a furat inima brunetei!

Gallery

​Daniela Crudu a fost una dintre cele mai controversate persoane publice din România, iar acest fapt s-a datorat aparițiilor sale extravagante din cadrul show-urilor la care avea rolul de asistentă TV. Anii au trecut, iar bruneta a decis să se retragă din luminile reflectoarelor, găsindu-și fericirea în brațele unui bărbat iubitor, care i-a oferit fostei vedete doi copii absolut superbi.

De-a lungul relației lor, Daniela Crudu a ales să fie discretă cu privire la identitatea celui care îi aduce zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, astăzi, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, bruneta a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii de cuplu, în care fanii au putut să îi vadă chipul lui Daniel.

@danielacrudu777

♬ Photograph - Ed Sheeran

În imaginile publicate de Daniela Crudu se poate observa că iubitul brunetei este un bărbat dedicat familiei sale, care este alături de vedetă în permanență.

Foto: Instagram, TiKTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni