• PRO TV
  • Cine moștenește averea uimitoare a lui Alain Delon, în valoare de peste 200 de milioane de euro! Decizia luată de actor înainte să moară

Cine moștenește averea uimitoare a lui Alain Delon, în valoare de peste 200 de milioane de euro! Decizia luată de actor înainte să moară

Cine moștenește averea uimitoare a lui Alain Delon, în valoare de peste 200 de milioane de euro! Decizia luată de actor înainte să moară

La scurt timp după decesul lui Alain Delon, în spațiul public au început să apară informații cu privire la moștenirea averii marelui actor. Iată cui îi revin cele peste 200 de milioane de euro!

Gallery

​Alain Delon, unul dintre cei mai mari actori din lume, dar și unul dintre cei mai râvniți bărbați ai tuturor timpurilor, s-a stins din viață la data de 18 august 2024, la vârsta de 88 ani. Artistul francez a murit în propria sa locuință, înconjurat de familie și de câinele său, Loubo.

Anunțul decesului a fost făcut public chiar de către cei trei copii ai săi:

„Alain Fabien, Anouchka și Anthony, împreună cu (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe moartea tatălui lor. El s-a stins din viață în liniște în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectați intimitatea în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicat. 

​La scurt timp de la deces, în spațiul public au început să apară primele informații cu privire la moștenirea lăsată în urmă de acesta, care s-ar ridica la suma de peste 200 de milioane de euro. Potrivit testamentului scris de actor înainte de a înceta din viață, banii se vor împărți între cei trei copii ai săi (Alain Fabien, Anouchka și Anthony), însă nu în mod egal.

Fiica actorului, Anouchka, va moşteni jumătate din averea lui Alain Delon, în timp ce fiii acestuia, Alain-Fabien și Anthony, vor primi fiecare câte 25% din averea starului.

„Legat de moștenire, lucrurile sunt foarte clare. Sora mea va primi 50% din toată averea tatălui meu. Fratele meu şi cu mine vom primi ceea ce se cheamă partea de rezervă, deci avem 25% fiecare”, preciza fiul cel mare al lui Alain Delon în urmă cu ceva timp.

Potrivit Sunday Times, Alain Delon avea o avere de circa 245 de milioane de euro. 

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni