• PRO TV
  • Cristian Ciaușu, câștigătorul celui mai recent sezon Românii au talent: "În liceu, în fiecare clasă, s-a pus un poster cu o imagine din emisune"

Cristian Ciaușu, câștigătorul celui mai recent sezon Românii au talent: "În liceu, în fiecare clasă, s-a pus un poster cu o imagine din emisune"

La Vorbește lumea, într-o ediție Best Of a apărut...best of al emisiunii Românii au talent în cel mai recent sezon. Mai precis, câștigătorul Cristian Ciaușu.

Gallery

Cristian Ciaușu a câștigat marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. La Vorbește lumea, a povestit atât despre zarva iscată de premiul său, cât și despre planurile legate de premiu:

În liceu, în fiecare clasă, s-a pus un poster cu o imagine din emisune. Am primit o mulțime de mesaje, eram stresat că trebuia să le multumesc tuturor. Am stat o zi pe Instagram și o zi pe Facebook.
Vreau să investesc în muzică, fac videoclipuri pentru canalul meu de youtube și poate și o casă.

Vezi video atașat 

În finală, Cristian a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin interpretarea lui la nai și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Acum își dorește să devină cel mai bun naist din România și are toate șansele să-și îndeplinească visul. Cristian suferă de astm și a început să cânte la nai după ce mama sa a citit pe internet că instrumentele de suflat ajută persoanele cu această afecțiune.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni