• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 august 2024. Fecioarele trebuie să gestioneze o criză neașteptată, Vărsătorii au blocaje în zona financiară

Horoscop zilnic 20 august 2024. Fecioarele trebuie să gestioneze o criză neașteptată, Vărsătorii au blocaje în zona financiară

Horoscop zilnic 20 august 2024. Fecioarele trebuie să gestioneze o criză neașteptată, Vărsătorii au blocaje în zona financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 20 august 2024.

Berbec

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi, însă reușești să-ți redirecționezi energia pentru a-i ajuta pe alții, să poți să uiți de problemele tale, care au apărut neașteptat și ți-au dat peste cap universul interior. Saturn și Jupiter intră astăzi într-un aspect tensionat și ți se dă ocazia să reevaluezi situația relațiilor personale și profesionale, să vezi mai clar realitatea și să începi să construiești pe alte baze.

Taur

Posibil, astăzi, să realizezi că este nevoie de o schimbare radicală. Recomandarea astrelor este să te gândești la domeniul din viața unde lucrurile nu mai merg și unde ar fi nevoie să investești timp și mai multă energie, dar să corespundă cu sistemul tău de valori.

Gemeni

Posibil astăzi să te simți presat de niște obligații profesionale, iar șefii să fie cu ochii pe tine. În planul personal ai nevoie de mai multă independență, iar unele nemulțumiri le poți indentifica pentru că vin din planul interior, unde este nevoie să elimini un bagaj emoțional, care te ține în loc.

Rac

Astăzi este o zi în care te poți bucura că înveți lucruri noi. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște frământări legate de relația cu partenerul de cuplu și obligațiile profesionale să te țină departe să poți rezolva chestiunile personale.

Leu

În loc să aștepți de la alții să-ți aducă bucurie și fericire, este momentul să preiei controlul și să-ți faci singur plăcerile. La serviciu ți se recunosc meritele și efortul susținut și mai ales faptul că ai făcut multe sacrificii pentru a ajunge aici. Pe de altă parte, simți că este nevoie de o schimbare radicală de direcție în sfera financiară și privind proiectele tale personale.

Fecioară

Astăzi este momentul să dai piept cu realitatea în raport cu partenerul de cuplu. Este nevoie să lucrezi cu tine pentru a gestiona o criză, care poate să apară neașteptat. Recomandarea astrelor este să lași lucrurile să se desfășoare, pentru că numai așa îți vei da seama cu cine ai de-a face. Reechilibrarea relației va fi o provocare în perioada următoare.

Balanță

Astăzi, deși se anunță o zi destul de tensionată la serviciu, vestea bună este că descoperi ceva nou, care-ți poate deschide niște uși pe care le credeai închise. Simți o dorință puternică să explorezi și să te bucuri de activități și experiențe, care-ți pot aduce satisfacții profesionale.

Scorpion

Astăzi nu este un moment bun să inițiezi acțiuni în planul financiar, ci mai degrabă să fii atent la cum administrezi banii. În planul sentimental, s-ar putea să te simți vulnerabil și nesigur, iar recunoașterea acestor lucruri te ajută să identifici ce ai nevoie.

Săgetător

Posibil, astăzi simți nevoia să-ți petreci timpul cu familia, să dai o mână de ajutor părinților, să rezolvi anumite chestiuni administrative ale casei. În cuplu, apar tensiuni și discuții în contradictoriu și curând vei fi tentat să iei o decizie important în planul vieții de familie.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți blochează comunicarea cu colegii de serviciu și s-ar putea să simți presiune pe umerii tăi din cauza volumului mare de muncă și a responsabilităților pe care le ai. S-ar putea să fie nevoie să iei din timpul liber, să lucrezi peste program pentru a putea să fii cât de cât pe linia de plutire cu sarcinile.

Vărsător

Posibil astăzi să se activeze axa financiară și să nu reușești să intri în posesia unor bani, să apară blocaje. Dacă faci niște plăți, ai mare grijă, pentru că există și riscul să te răzgândești și să-ți recuperezi banii mai târziu!

Pești

Posibil astăzi să intervină discuții cu partenerul, legate de casă și administrarea acesteia, de investiții și de faptul că este nevoie să nu mai dați voie celorlalți din familie să-și spună părerea sau să se amestece în treburile voastre. Este nevoie de o schimbare de abordare și să puneți limite.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni