• PRO TV
  • Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara a câștigat numele Reghecampf, deși fostul soț nu și-a dorit: „Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera”

Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara a câștigat numele Reghecampf, deși fostul soț nu și-a dorit: „Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera”

Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara a câștigat numele Reghecampf, deși fostul soț nu și-a dorit: „Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera”

Anamaria Prodan a păstrat numele fostului ei soț, deși Laurențiu Reghecampf nu a vrut deloc acest lucru. Ce mesaj i-a transmis la scurt timp după decizia instanței

Gallery

​Conflictele dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu sunt nici pe departe de a se încheia. După ce au decis să se despartă, cei doi și-au deschis o serie de procese unul împotriva altuia, iar acum așteaptă deciziile instanței în ceea ce privește divorțul.

Între timp, Anamaria Prodan a anunțat că a câștigat numele de familie al fostului soț, deși Laurențiu Reghecampf a făcut cerere special ca ea să nu se mai asocieze cu acesta.

„Am câștigat în Instanță numele de Reghecampf. Lumea nu înțelege. L-am câștigat, că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, fără un bănuț în buzunar, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta.

În octombrie sper să se termine tot. Repet, am câștigat în Instanță numele de Reghecampf. Nu-mi place. Niciodată nu m-a strigat așa nimeni pe pământ. Îmi era groază să încep să schimb iar toate actele. În România le schimbi ușor, în America e moarte, dar am vorbit cu avocații mei.

Pentru faptul că l-am câștigat, când se dă decizia finală, mă duc și fac cerere pentru numele de Prodan și să și-l ia că nimeni nu o să mai audă de el în veci”, a explicat Anamaria Prodan în podcastul „Gând la gând cu Teo.

Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare intentat de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a câștigat procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții, care acum este obligată să plătească daune morale în valoare de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată.

„Este o decizie firească, de bun simț, a judecătorilor. Cel mai probabil, pârâta va depune apel, dar nu găsesc de ce și-ar mai dori să continue acest permanent circ mediatic la care s-a pretat. Eu aș vrea ca totul să se încheie, pentru că fiecare are viața lui. Ce a fost între noi este de domeniul trecutului și, acum, trebuie să ne vedem, separat, de viitorul nostru.

Nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre acest subiect atât de mediatizat. Doamna pârâtă ar trebui să se focuseze pe relația ei, să-și găsească fericirea în iubire, nu în ură. Poate că această decizie a instanței o va face să conștientizeze că e momentul să aibă apariții publice legate pe ceea ce construiește ea, nu cu privire la viața altora”, a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni