• PRO TV
  • Legendara Brigitte Bardot, mesaj sfâșietor după moartea lui Alain Delon: „Am împărtășit aceeași dragoste...”

Legendara Brigitte Bardot, mesaj sfâșietor după moartea lui Alain Delon: „Am împărtășit aceeași dragoste...”

Legendara Brigitte Bardot, mesaj sfâșietor după moartea lui Alain Delon: „Am împărtășit aceeași dragoste...”

Brigitte Bardot i-a adus un omagiu lui Alain Delon, care a murit duminică la vârsta de 88 de ani.

Moartea actorului francez lasă „un gol abisal pe care nimeni și nimic nu-l va putea umple”, a declarat Brigitte Bardot într-un mesaj scris de mână.

Gallery

„El a reprezentat tot ce a fost mai bun din cinematografia de prestigiu a Franței. Un ambasador al eleganței, talentului și frumuseții”, a scris cea care este considerată astăzi ultima legendă în viață a celei de-a 7-a arte franceze. „Am pierdut un prieten, un alter ego, un complice”.

„Moartea lui Alain încheie capitolul magnific al unei epoci apuse, al cărei monument suveran a fost. Am împărtășit aceleași valori, aceleași dezamăgiri, aceeași dragoste pentru animale”.

Mulți ani s-a vorbit despre o relație între Alain Delon și Brigitte Bardot, după ce au apărut în mai multe filme împreună. Erau considerați adevărate sex-simboluri ale vremii. "Nu s-a întâmplat niciodată nimic, oricât de surprinzător ar părea. De 65 de ani, avem cele mai bune relaţii amicale", a spus Alain, iar Brigitte a lăsat scris de mână, într-o mărturie personală că Delon este "un dominator, care îşi ascunde vulnerabilitatea refugiindu-se în singurătate" și l-a descris ca având "maiestatea unui leu, misterul unei pantere negre și dinții unui lup".


Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni