• PRO TV
  • Oana Radu iubește din nou după divorțul de Cătălin Dobrescu? Imaginea care a dat-o de gol pe artistă

Oana Radu iubește din nou după divorțul de Cătălin Dobrescu? Imaginea care a dat-o de gol pe artistă

Oana Radu iubește din nou după divorțul de Cătălin Dobrescu? Imaginea care a dat-o de gol pe artistă

Oana Radu pare să fi găsit din nou dragostea, după ce a trecut printr-un divorț dificil în urmă cu un an. După momentele grele pe care le-a trăit, artista pare să fie acum mai puternică și să fi găsit sprijinul de care avea nevoie alături de un bărbat misterios.

Gallery

​Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în 2011, odată cu participarea sa la competiția „Vocea României”. La scurt timp după ce s-a finalizat concursul, vedeta a reușit să se lanseze în industria muzicală românească, iar astăzi piesele ei au milioane de vizualizări pe YouTube.

Dacă din punct de vedere profesional Oana Radu se bucură de un succes la care unii doar visează, pe partea sentimentală lucrurile nu stau la fel de bine. Vedeta a trecut recent printr-un divorț dificil alături de Cătălin Dobrescu, iar viața ei s-a schimbat complet din cauza bărbatului pe care, la un moment dat, îl considera sufletul ei pereche. 

​Cu toate că a trecut prin momente de-a dreptul tumultoase, se pare că Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Recent, Oana a publicat pe rețelele de socializare o fotografie care a stârnit curiozitatea fanilor săi. Imaginea, postată în secțiunea de InstaStory, arată ecranul telefonului său, unde apare alături de un bărbat al cărui chip a fost ascuns de un emoji, lăsându-i pe admiratori să speculeze asupra identității acestuia.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA

Un alt indiciu că Oana ar fi implicată într-o nouă relație a apărut în timpul unui concert recent, când un bărbat prezentabil a urcat pe scenă, i-a oferit un trandafir și a sărutat-o, moment în care artista a mărturisit că este îndrăgostită de acesta. Această declarație a întărit speculațiile că Oana Radu a găsit din nou fericirea în dragoste. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni