• PRO TV
  • Codruța Filip a defilat în costum de baie, iar spectatorii nu și-au luat ochii de la ea. Cântăreața a făcut furori la o prezentare de modă

Codruța Filip a defilat în costum de baie, iar spectatorii nu și-au luat ochii de la ea. Cântăreața a făcut furori la o prezentare de modă

Codruța Filip a defilat în costum de baie, iar spectatorii nu și-au luat ochii de la ea. Cântăreața a făcut furori la o prezentare de modă

Codruța Filip se numără printre cele mai în vogă interprete din showbizul românesc. Recent, artista a acceptat să defileze într-o ținută petru plajă creată de Cera Mihăilescu. Publicul nu a scăpat-o din priviri pe soția lui Valentin Sanfira.

Gallery

​Codruța Filip, în vârstă de 28 de ani, se poate mândri cu o siluetă perfectă. Cântăreața a spus în emisiunea „Vorbește lumea” că nu a ținut vreodată o dietă și că nu are niciun ritual special pentru frumusețe. 

„E genetică treaba. Mănânc foarte mult, dar fac și sport, recunosc. Ajung la sală de 4-5 ori. De ce să mint? Să știi că nu sunt așa slăbuță, am 60 de kilograme”

Artista a povestit și despre o perioadă mai dificilă din viața ei, când slăbise mult. (vezi galeria foto de mai jos)

„Am avut 47 de kilograme. Nu arătam ok. Aveam o părere foarte proastă despre mine. Toată lumea mă întreba: ești bolnavă, ai pățit ceva? Eram destul de căzută psihic, dar mi-am revenit ușor, ușor”.

Recent, Codruța Filip a întors toate privirile când a defilat în costum de baie. 

Cântăreața a fost copleșită cu mesaje din partea admiratorilor: „Vai, cât de bine îți stă, rămâi pe stilul acesta; „Minunată”, „Perfectă”, „Ești un adevărat fotomodel”.

​Codruța Filip și soțul ei au petrecut câteva zile minunate într-un resort de cinci stele din Egipt. Cuplul de artiști au preferat să-și petreacă vacanța într-un paradis exotic, departe de casă. 

Sursă foto: Instagram/ Codruța Filip 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni