• PRO TV
  • Cele mai extravagante ținute purtate la concertul lui 50 Cent din București. Cum s-au îmbrăcat petrecăreții

Cele mai extravagante ținute purtate la concertul lui 50 Cent din București. Cum s-au îmbrăcat petrecăreții

Cele mai extravagante ținute purtate la concertul lui 50 Cent din București. Cum s-au îmbrăcat petrecăreții

La concertul mult așteptat al lui 50 Cent, care a avut loc recent în București, fanii nu doar că au venit să se bucure de muzica celebrului rapper, dar au făcut și spectacol cu ținutele lor extravagante.

Gallery

​Evenimentul desfășurat la Romaero, care a strâns mii de oameni laolaltă, a fost un adevărat podium de modă urbană, cu un mix eclectic de stiluri și accesorii care au captat atenția tuturor.

Printre cele mai memorabile ținute s-a numărat un outfit complet din plasă, purtat de o fană curajoasă, care a accesorizat outfit-ul cu o pereche de ochelari de soare negri, un lănțișor auriu și o brățară în aceeași nuanță.

Alte apariții au inclus maieuri oversized, acoperite cu patch-uri inspirate din cultura hip-hop, și tricouri vintage cu imagini ale rapperului, asortate cu pantaloni cargo și încălțăminte sport.

O altă ținută care a ieșit în evidență a fost a unei fete cu părul împletit în zeci de codițe de tip Afro, care a purtat un top alb, decupat în unele părți, o pereche de pantaloni scurți tot albi și o jachetă din denim. Întreaga ținută a fost completată de o șapcă albă, mai multe lanțuri aurii și o pereche de sneakers Air Jordan 1 Retro Denim. 

​Un alt fan a ieșit în evidență printr-un costum personalizat, inspirat de stilul bling-bling specific culturii rap. Accesoriile au fost la fel de spectaculoase, de la lanțuri supradimensionate din aur fals, până la eșarfe înfășurate în jurul capului.

Pentru mulți dintre cei prezenți, concertul a fost o oportunitate nu doar de a-și vedea artistul preferat, ci și de a-și exprima personalitatea prin modă, creând o atmosferă vibrantă și unică, care a reflectat perfect energia show-ului oferit de 50 Cent.

VEZI IMAGINILE CU PETRECĂREȚII ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni