• PRO TV
  • De când ar fi bolnavă, de fapt, Kate Middleton. Dezvăluirile unei surse apropiate Familiei Regale Britanice: „Oamenii nu își dau seama”

De când ar fi bolnavă, de fapt, Kate Middleton. Dezvăluirile unei surse apropiate Familiei Regale Britanice: „Oamenii nu își dau seama”

De când ar fi bolnavă, de fapt, Kate Middleton. Dezvăluirile unei surse apropiate Familiei Regale Britanice: „Oamenii nu își dau seama”

A trecut aproape jumătate de an de când Kate Middleton a dat de veste că a fost diagnosticată cu cancer, însă o sursă apropiată familiei regale susține că aceasta se confruntă cu boala, de fapt, de mult mai mult timp.

Gallery

​Kate Middleton, bolnavă de cancer și aflată sub tratament, a avut două ieșiri publice vara aceasta, mai exact la Trooping the Colour (Ziua Regelui) și finala masculină Wimbledon.

O sursă apropiată Familiei Regale Britanice a declarat, pentru Daily Beast, că Prințesa de Wales se confruntă de mult mai mult timp cu boala, că vrea să rărească pe cât posibil aparițiile publice și să se focuseze pe familia sa.

„Nu are programări viitoare în agendă. Tind să cred că oamenii vor trebui să se obișnuiască să o vadă mult mai puțin pe Kate.

Prioritatea pentru ea acum vor fi familia și copiii. Cel mai mic dintre acești copii, Louis, are doar 6 ani.

La fel ca mulți oameni aflați în situații limită, Kate va acorda prioritate lucrurilor care contează cel mai mult pentru ea, de acum înainte. În cazul ei, asta înseamnă copiii ei.

Nu cred că oamenii își dau seama prin câte a trecut și de când.

De mult mai mult timp decât își pot imagina oamenii! Este o femeie incredibil de puternică, care a trecut cu adevărat prin foc și pară. Tratamentul și recuperarea ei sunt încă o prioritate și vor continua pentru mult timp de aici înainte”, a declarat o sursă pentru Daily Beast, citată de okmagazine.ro.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni