• PRO TV
  • ”Accident tragic de modelling”. Un model masculin dă în judecată Chanel pentru 4 milioane de lire sterline. Ce a pățit

”Accident tragic de modelling”. Un model masculin dă în judecată Chanel pentru 4 milioane de lire sterline. Ce a pățit

”Accident tragic de modelling”. Un model masculin dă în judecată Chanel pentru 4 milioane de lire sterline. Ce a pățit

Un model masculin, renumit pentru faptul că a jucat rolul unui grădinar senzual în reclama Diek Coke, dă în judecată Chanel pentru 4 milioane de lire sterline.

Andrew Cooper (43 de ani) s-a lovit cap în cap cu alt model în timp ce filma o reclamă în 2020 și acum spune că a fost victima neglijenței.
Întâmplarea s-a petrecut pe o plajă în Puglia, Italia.
Acesta spune că lovitura din Italia i-a cauzat un traumatism cranio-cerebral care i-a afectat ulterior cariera de model, actor și influencer.

Gallery


În timpul filmărilor, el și un alt model trebuia să alerge împreună pe o dună de nisip. John Williams, cel responsabil cu filmare, a declarat că cei doi au reușit să tragă opt duble fără probleme.
Acesta a mai declarat la tribunal că cei doi s-au lovit cap în cap când nu erau filmați și că amândoi s-au ridicat imediat și au zâmbit, după coliziune.

De la respectivul incident, care a avut loc în anul 2020, bărbatul, care este tatăl a doi copii, spune că a fost nevoit să refuze joburi plătite, care implicau lumini puternice, replici de învățat sau scene de acțiune.
”Incidentul mi-a dat viața peste cap, având impact atât de la nivel personal cât și profesional”.


Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni