• PRO TV
  • Cum s-au fotografiat Livia Eftimie și Spike, la scurt timp după ce Cătălin Bordea a recunoscut că are o nouă iubită. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți i-au uimit pe fani

Cum s-au fotografiat Livia Eftimie și Spike, la scurt timp după ce Cătălin Bordea a recunoscut că are o nouă iubită. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți i-au uimit pe fani

Cum s-au fotografiat Livia Eftimie și Spike, la scurt timp după ce Cătălin Bordea a recunoscut că are o nouă iubită. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți i-au uimit pe fani

Livia Eftimie și Spike trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care nu le este frică să o expună public. Cu toate că la început ambii au avut parte de un val de reacții negative din cauza circumstanțelor în care au ajuns să fie împreună, acum se pare că lucrurile s-au mai așezat, iar viața lor începe să fie din ce în ce mai roz.

Gallery

​Livia Eftimie și Spike nu mai au niciun motiv să se ascundă acum, după ce atât Cătălin Bordea, cât și fosta lui soție, au vorbit public despre motivele care au dus la divorț. În timp ce comediantul a susținut că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a repara relația cu bruneta, aceasta a mărturisit recent că neînțelegerile dintre ea și fostul său partener au început acum mult timp și că nu mai era nicio cale de împăcare.

Totuși, faptul că imediat după separare Livia Eftimie a început o relație amoroasă cu Spike, cel care a fost cavaler de onoare la nunta celor doi, a stârnit un val de reacții negative în mediul online. Oamenii au fost empatici cu Bordea și au considerat că bruneta a greșit atunci când a găsit liniștea în brațele bărbatului care ani de zile le-a fost amândurora extrem de apropiat.

​Recent, atât Spike, cât și Livia, au refuzat să se mai ascundă de ochii internauților și au început să posteze constant fotografii de cuplu pe Instagram. În ultima imagine publicată, cei doi apar pe o motocicletă, îmbrăcați în negru din cap până în picioare.

Fotografia a fost postată la scurt timp după ce Cătălin Bordea a mărturisit că are o nouă iubită.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

​Livia Eftimie a dat cărțile pe față despre cei 11 ani petrecuți alături de fostul soț

Chiar dacă a trecut un an de la despărțire, în tot acest timp, Livia Eftimie a evitat să vorbească despre separare. Ei bine, după ce a fost judecată și jignită în nenumărate rânduri, fiind acuzată de infidelitate, bruneta s-a decis să vorbească deschis despre mariajul cu Bordea.

Livia a povestit că ea a fost cea care s-a ocupat de planurile personale și profesionale ale comediantului timp de 11 ani, cât a durat relația lor.

„Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (…) Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin.

Atunci, la început, nu aveam amândoi din noi de niciunele. Eu stătea în chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri.

Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (…) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni