• PRO TV
  • Alain Delon, trecutul din umbră. Ce a făcut iubita lui când l-a prins în pat cu un alt bărbat și ce relație avea cu un renumit interlop

Alain Delon, trecutul din umbră. Ce a făcut iubita lui când l-a prins în pat cu un alt bărbat și ce relație avea cu un renumit interlop

Alain Delon, trecutul din umbră. Ce a făcut iubita lui când l-a prins în pat cu un alt bărbat și ce relație avea cu un renumit interlop

Regretatul actor francez a murit la vârsta de 88 de ani, lăsând în urmă o poveste de viață tumultuoasă, plină de aventuri, romanțe, glorie, dar și scandaluri.

În ultima perioadă a vieții, Alain Delon era calificat drept homofob, pentru că se opunea ideii ca doi bărbați să se căsătorească. ”Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferențe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay, dar, noi, bărbații, suntem făcuți pentru a iubi femeile”, a continuat Alain Delon. Și, pentru că la momentul apariției sale, în 2013, în emisiunea TV în Franța tocmai fusese aprobată legea privind ”căsătoria” între persoane de același sex, actorul a subliniat că este împotriva acestui act normativ care prevede ”căsătorie pentru toți”.”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el”, a spus Alain Delon.

Gallery


Cu toate acestea, zvonurile despre aventurile lui gay au apărut când era foarte tânăr și activa în Marina franceză. Pentru că era minor, părinții au fost nevoiți să-și dea acceptul pentru a-l trimite la război. Delon a luptat în Indochina, în faimoasa bătălie de la Dien Bein Phu. Legendele despre omoruri și excesele bisexuale au început să-l preceadă, astfel că acesta a fost lăsat la vatră. Superiorul său, Henri Guy de Vignac, a spus despre Delon: ”Era sadic, un băiat căruia îi plăcea să omoare, un pervers sexual”.
Realitatea și cinematograful se contopeau în viața lui Delon, care era obsedat de arme și îi plăcea să se înconjoare de figuri din lumea interlopă, cu care era prieteni cu mult înainte să devină actor.
Doi ani după ce a turnat ”Le Samouraï”, Delon a fost implicat într-un scandal masiv în timp ce filma ”La Piscine” alături de fosta lui iubită, Romy Schneider: prietenul și bodyguardul lui, Stefan Markovic, a fost găsit împușcat mortal, iar trupul aruncat într-o groapă de gunoi. Conform Wikipedia, Markovic era renumit pentru orgiiile sale, unde se spune că instala camere foto în dormitoare pentru a șantaja ulterior invitații bogați, cu poze compromițătoare. ”Unele imagini ar fi fost chiar cu Delon și prietenul lui gangster, Marcantoni”.

De asemenea, Markovic a fost angajat de Delon să o fileze pe Nathalie Delon, pe care o bănuia că-l înșală. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când Nathalie l-a sedus pe Markovic și a ajuns să-i arate actorului înregistrări cu ea și Markovic, în timp ce întrețineau relații intime. Această poveste despre sex, crimă și corupție începuse însă cu trei ani mai devreme, în ianuarie 1966, când un alt bodyguard al lui Delon, Milos Milosevic, a murit împușcat în baia actorului Mickey Rooney. Milos era iubitul lui Nathalie Barthélémy, care mai târziu a devenit Nathalie Delon. Alain, care filma la Hollywood ”Texas Across The River”, era oaspete în casa lui Rooney în noaptea în care Milos a fost ucis.

Ambele cazuri de crimă au rămas nerezolvate.

Delon a fost investigat după ce a fost găsită o scrisoare a lui Markovic pentru fratele lui, în care se specifică că, dacă i se întâmplă ceva rău, poliția ar trebui să îi aibă în vedere pe Delon și Marcantoni, care sunt ”1000% vinovați”.
Un alt motiv pentru care zvonurile despre bisexualitatea lui Delon nu s-au sfârșit niciodată erau niște presupuse poze compromițătoare cu el și alți bărbați. Întrebat de un reporter despre relațiile lui cu bărbații, Delon a replicat: ”Și care este problema dacă am aș avea? Sau dacă am avut? Aș fi vinovat de ceva? Dacă îmi place, o fac. Dacă îți place capra ta, fă dragoste cu capra ta. Singura condiție este să iubești”. Mai mult, Romy Schneider i-ar fi mărturisit partenerului ei de film, Karlheinz Böhm, că Delon era bisexual, că l-a prins în pat cu un alt bărbat și că a încercat să se sinucidă din această cauză.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni