• PRO TV
  • (P) Baby shower chic cu buget redus: idei creative și accesibile

(P) Baby shower chic cu buget redus: idei creative și accesibile

(P) Baby shower chic cu buget redus: idei creative și accesibile

Venirea pe lume a unui bebeluş este un motiv de fericire şi bucurie, care merită celebrat ca atare. Primul pas este un baby shower fericit, unde viitoarea mămica să petreacă timp de calitate cu cei dragi şi să împărtăşească din experienţele ei.

Vestea bună e ca un baby shower se poate organiza şi cu buget redus, mai ales dacă vii cu idei creative. Află de mai jos ce paşi trebuie să urmezi pentru un eveniment budget friendly de nota 10:

Gândeşte-te la o locaţie potrivită

Un baby shower cu buget redus se poate organiza într-o mulţime de locaţii. Poţi opta pentru un picnic în parc, o petrecere în grădină, un eveniment acasă sau chiar o terasă cozy de vară. Depinde foarte mult de preferinţele viitoare mămici, dar şi de sezon. Spre exemplu, în sezonul rece, o petrecere acasă reprezintă cea mai bună opţiune pentru un baby shower prietenos cu bugetul, în timp ce în sezonul cald ai mai multe variante.

Primul pas ca să organizezi un astfel de eveniment este să stabileşti bugetul, iar dacă vrei ca acesta să fie cât mai mic posibil, să te indreptii către locaţii adecvate, precum cele de mai sus. O locaţie care nu costă mult sau e chiar gratis nu înseamnă că rezultatul final va fi nereuşit, dimpotrivă. Un baby shower acasă, în grădina sau de tip picnic poate chiar să fie mai cool ca unul la restaurant.

Stabileşte un meniu simplu

Ca să reduci cheltuielile când vine vorba de organizarea baby showerului, e o idee foarte bună să stabileşti un meniu cât mai simplu. Spre exemplu, mâncarea de tip finger food sau cea pregătită în casa reprezintă variante foarte bune pentru a face economie, fără să faci rabat de la gust şi prospeţime.

La capitolul băuturi, nu trebuie să alegi variante ieftine ca să reduci cheltuielile, ci e suficient să reduci opţiunile. În loc să ai 15 tipuri de băuturi, poţi să ai doar 7, 2-3 variante de produse cu alcool şi 2-3 variante de produse fără alcool. Achiziţionează băuturi versatile, pe care să le poţi combina în tot felul de moduri.

Pune pe hârtie lista de invitaţi

Unul dintre cele mai importante lucruri când organizezi un eveniment este să decizi cât de mare va fi acesta. Locaţia pe care o alegi trebuie să acomodeze numărul de oameni pe care vrei să îi inviţi. În general, va fi necesar să discuţi cu viitoarea mămica despre persoanele pe care şi le doreşte aproape la un astfel de eveniment.

Oferă-le invitaţilor sugestii de cadouri

Ca să te asiguri că viitoarea mămica va primi cadouri utile, încearcă să îi ajuţi pe invitaţi cu un wish list. Un wish list pentru mama şi bebe trebuie să conţină atât produse la preţuri mici, pentru invitaţii ce au un buget redus, cât şi produse la preţuri medii şi mari. Produsele la preţ mediu sau mare sunt potrivite pentru cei ce au un buget substanţial, cât şi pentru cei ce doresc să cumpere un cadou în 4, 6 sau chiar mai multe persoane.

Printre cele mai populare cadouri pentru un baby shower se numără produsele de îngrijire, precum batista bebeluşului sau seturile de băiţă, hamul pentru bebe, hăinuţele din bumbac, dar şi cărucioarele 3 în 1. Un cărucior 3 în 1 este versatil şi cu siguranţă îi va fi de folos viitoarei mămici. De obicei, cărucioarele 3 în 1 sunt multifuncionale şi se pot folosi atât ca landou, cât şi că scaun pentru maşina în anumite cazuri ori chiar pe post de pătuţ.

Un baby shower cu buget redus nu înseamnă compromisuri majore. Optează pentru o locaţie accesibilă, precum grădina ta sau a unei prietene, o terasă liniştită sau chiar un parc unde poţi face un picnic. Mai apoi, stabileşte un meniu simplu, cu preparate fresh, dar nu foarte costisitoare. Nu uita nici de lista de cadouri, unde poţi să incluzi produse diverse, de la hăinuţe la cărucioare 3 în 1.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni