• PRO TV
  • Simbolul cu care unul dintre dansatorii lui 50 Cent a apărut pe scenă, în București. Unii oameni au crezut că nu văd bine

Simbolul cu care unul dintre dansatorii lui 50 Cent a apărut pe scenă, în București. Unii oameni au crezut că nu văd bine

Simbolul cu care unul dintre dansatorii lui 50 Cent a apărut pe scenă, în București. Unii oameni au crezut că nu văd bine

În cursul zilei de duminică, 18 august 2024, 50 Cent a susținut un concert uimitor în București, mai exact la Romaero. Rapperul internațional a fost ovaționat de mii de oameni care i-au cântat piesele și l-au aplaudat pe tot parcursul spectacolului.

Gallery

​Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din întreaga lume, 50 Cent, a fost prezent în acest weekend în România. Artistul a concertat timp de aproape două ore pe scena amenajată la Romaero, în Sectorul 1 al Bucureștiului, acolo unde mii de oameni l-au aplaudat și au cântat alături cu el piese celebre, precum „Candy Shop”, „Just a Lil Bit” sau „P.I.M.P”. 

Show-ul susținut de 50 CENT a fost unul cu adevărat memorabil. Rapperul a schimbat mai multe ținute pe parcursul prestației, a fost acompaniat de o mulțime de dansatori - femei extrem de sexy care s-au mișcat lasciv pe melodiile lui și bărbați care au „rupt scena în două” cu mișcările lor de breakdance, și a încheiat momentul artistic cu o ploaie de confeti aurii și artificii. 

Pe tot parcursul concertului, doi dintre dansatorii lui 50 CENT, care au și cântat alături de artist, au fost prezenți cu el pe scenă și au întreținut atmosfera. Aceștia au purtat ținute în contrast cu cea a rapperului internațional, iar la un moment dat unul dintre ei a apărut pe scenă cu un tricou alb, care avea inscripționat pe spate un simbol complet neașteptat: Stema României.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI

​50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie

Născut în Queens, New York, 50 Cent și-a început cariera muzicală în 1996, iar în anul 2000 a înregistrat albumul de debut „Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia „Guess Who’s Back” a fost decoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records.

De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timberland, Justin Timberlake, Eminem și mulți alții. Albumul său de debut, „Get Rich or Die Tryin’” a fost lansat în 2003, iar marea lovitură muzicală a fost single-ul „In da club”, premiat cu nouă discuri de platină de Recording Industry Association of America.

În același an, el și-a lansat propria casă de discuri G-Unit Records, unde a semnat rapperi de pe Coasta de Est a Americii.  De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, primind numeroase premii, precum Grammy Award, Primetime Emmy Award, Billboard Music Awards (mai exact 13 la număr), trei distincții (American Music Awards) și patru premii BET Awards.

A fost nominalizat în lista celor mai buni „50 de rapperi” de către Billboard, pe poziția 17, iar revista Rolling Stone a inclus „Get Rich or Die Tryin’” în lista celor mai bune 100 de albume din anii 2000.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni