• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 19 - 25 august 2024. Vărsătorii lasă în urmă o relație toxică, Berbecii pot avea probleme cu banii

Horoscop săptămâna 19 - 25 august 2024. Vărsătorii lasă în urmă o relație toxică, Berbecii pot avea probleme cu banii

Horoscop săptămâna 19 - 25 august 2024. Vărsătorii lasă în urmă o relație toxică, Berbecii pot avea probleme cu banii

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 19 - 25 august 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Axa sentimentală este dinamizată pe 19 august de formarea Lunii Pline din zodia Vărsător, care poate aduce surprize și răsturnări de situație pe termen lung.
De asemenea, Venus și Saturn formează un aspect tensionat și apar blocaje în relații și situații pe care va fi nevoie să știi cum să te gestionezi. Același Venus formează cu Marte, guvernatorul tău, un aspect care aduce tensiuni și recomandarea astrelor este să cauți să rezolvi o situație în cuplu, nu să o agravezi.
Bani – Evenimente legate de sfera financiară și chiar situații și răsturnări bruște pot avea loc în weekend. Ai grijă cum administrezi banii pe care îi deții!
Muncă- Soarele intră în zodia Fecioarei, pe 22 august, și se dinamizează sfera muncii și rutinei zilnice. Urmează o lună de zile cu preocupări pentru organizarea sarcinilor și eficientizarea timpului. Investești energie și determinare să obții niște rezultate bune.
Jupiter, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa vieții interioare, subconștientului și izolării și îndeamnă la o schimbare radicală în ce privește comunicarea și interacționarea cu ceilalți.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Sectorul iubirii și aventurilor romantice primește tranzitul Soarelui, din 22 august. Așadar, urmează o lună de zile, în care vei căuta să cucerești pe cineva, să te reconectezi cu partenerul și să petreceți mai mult timp împreună. Deși îți dorești ca lucrurile să meargă într-o direcție, nu o o să fie ușor, pentru că Venus, guvernatoarea ta, primește aspecte tensionate de la Saturn, care-ți blochează momentan acțiunile.
Bani – Se anunță o săptămână interesantă și la capitolul financiar, unde este posibil să faci tot posibilul să recuperezi o sumă sau să obții o negociere în favoarea ta.
Muncă- Evenimente importante și răsturnări de situație pot avea loc la începutul săptămânii, pe 19 august, în sfera carierei și aspirațiilor profesionale, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Vărsător, care anunță încheieri de etape sau culegerea unor roade privind un proiect personal.
De asemenea, Jupiter, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect tensionat cu Saturn, din sfera proiectelor de viitor, și cer o schimbare majoră de abordare și de a regândi un parteneriat, care nu mai funcționează.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Luna Plină din 19 august, care activează sectorul principiilor și credințelor aduce concluzii și încheieri de etape, care au legătură cu trecutul și conștientizările pe care le ai ar putea să-ți deschidă o direcție nouă în planul sentimental. Nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate la un drum scurt sau într-o călătorie.
Soarele ajunge în sectorul vieții de familie pe 22 august și te va preocupa casa, administrarea unor bunuri și petrecerea timpului cu familia în următoarea lună.
Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani săptămâna aceasta, doar să fii atent să nu folosești niște sume de bani provenite dintr-un credit sau să faci vreun împrumut.
Muncă- Ziua de 20 august este importantă în planul carierei și aspirațiilor profesionale, privind direcția și relațiile cu șefii, mai ales dacă aceștia îți impun anumite lucruri. Recomandarea astrelor este pentru a adopta o atitudine reținută, calm și răbdare, pentru că situația se va aranja în timp. Dacă ți-ai făcut iluzii cu privire la un loc de muncă sau ai evaluat incorect situația, acum este momentul să-ți dai seama, să dai piept cu realitatea și să vezi cum poți îndrepta o decizie mai veche.

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Posibil săptămâna aceasta să aibă loc evenimente în familie, care să scoată în față faptul că există diferențe de viziune și opinie, să fi evaluat incorect o situație și să realizezi că ai perspective diferite de cele ale partenerului, că va fi nevoie să iei niște decizii importante pentru viitorul relației. Saturn din casa principiilor și Jupiter din casa vieții interioare formează un aspect tensionat și te îndeamnă la o schimbare majoră.
Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care aduce evenimente și răsturnări de situație în planul financiar, legat de administrarea unor bunuri la comun deținute cu partenerul sau alte persoane. De asemenea, s-ar putea încheia un contract/parteneriat profesional, care nu mai respectă termenii inițiali.
Muncă- La serviciu, traversezi o perioadă destul de agitată și ești implicat în mai multe conflicte și tensiuni cu colegii cu care ai viziuni diferite sau cu a căror atitudine nu ești de acord. Intrarea Soarelui, din 22 august, în sectorul comunicării și interacționării, te-ar putea ajuta în toate formele de comunicare și negociere.

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Sectorul relațiilor intră în vizorul tău pe 19 august, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Vărsător, care aduce surprize neașteptate, concluzii și încheieri. Contextul astral este unul foarte tensionat și se pot amplifica anumite stări, să fii determinat să iei decizii pe fondul unor sentimente sau emoții puternice.
Bani – Axa financiară este activată de un aspect, care se formează între Venus, din casa banilor, pe care îi câștigi din muncă proprie și Saturn, din casa intereselor financiare și a banilor deținuți la comun sau care provin din alte surse. Apar intârzieri și blocaje și va fi nevoie să ai răbdare până se rezolvă un context financiar.
Muncă- La serviciu, implicarea în proiecte noi ar putea să-ți aducă posibilitatea să te afirmi, să demonstrezi că experiența pe care o ai este importantă în gestionarea unor situații de criză. Dacă ți-ai făcut niște socoteli care nu erau conforme cu realitatea într-un proiect pe care-l desfășori în paralel cu serviciul, acum este momentul să faci o schimbare.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Sfera relațiilor este foarte activată în această săptămână și contextul astral tensionat îți deschide ochii cu privire la o situație din cuplu, în raport cu partenerul, mai ales dacă ți-ai făcut iluzii sau evaluat incorect situația de-a lungul timpului. Acum este momentul să vezi mai clar lucrurile și să iei măsuri și acțiune pentru binele tău. Chiar dacă încerci să rezolvi amiabil o dispută, s-ar putea ca Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa relațiilor, să nu te lase să-ți urmezi inima, ci să-ți mai servească niște demonstrații.
Bani – Spre finalul săptămânii încasezi niște sume de bani, care provin din alte surse decât salariile. Poate fi și un cadou sau niște bani pe care îi recuperezi după mai mult timp.
Muncă- Sectorul muncii și rutinei zilnice este activat la începutul săptămânii de Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care anunță încheieri sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect sau un loc de muncă pe care ți l-ai dorit. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situații și evenimente imprevizibile, așa că fii pregătit să faci față provocărilor!
În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să intri într-un conflict cu șefii, să apară niște dispute din cauza unor viziuni diferite.

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează pe sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Au loc concluzii și încheieri de etapă, dar este posibil și culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane. Contextul astral stă sub semnul surprizelor și a evenimentelor neașteptate, așa că fii pregătit de schimbare în planul sentimental!
Bani – Weekendul aduce preocupări pentru bani și recuperarea unor sume investite într-un curs, o călătorie, care se poate anula. De asemenea, faci eforturi să cazi la o înțelegere cu partenerul legat de administrarea unor sume de bani.
Muncă- Soarele intră în sectorul subconștientului și vieții interioare, pe 22 august, și urmează o perioadă de o lună de zile, în care-ți poate fi mai greu cu activitățile profesionale, pentru că energia va fi redirecționată spre interior. Este nevoie de mai multe pauze, de odihnă și un regim de viață fără suprasolicitare.
Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa credințelor și principiilor, și îndeamnă la schimbare și o abordare diferită a muncii, mai ales dacă ai evaluat incorect o activitate profesională, ți-ai făcut iluzii că este serviciul perfect, iar volumul de muncă te-a copleșit.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează pe sectorul asociat familiei, căminului și spațiului de locuit. Ajungi la concluzii și decizii majore, însă contextul astral stă sub semnul surprizelor și a evenimentelor bruște și neașteptate, așa că este posibil să fie nevoie să faci față unei crize, care poate să apară și astfel să se rezolve o situație mai veche.
Bani – La mijlocul săptămânii se formează un aspect tensionat, care unește sectorul intereselor financiare de cel al prietenilor și proiectelor pe termen lung. Este posibil să apară situații tensionate, cum ar fi recuperarea unor bani sau investiții, însă partenerul se opune. Va fi nevoie să găsești o cale să ajungeți la un punct comun.
Muncă- Posibil la serviciu, spre finalul săptămânii, să ai vești despre o schimbare pe care intenționai să o faci de mai mult timp, iar acum aștepți un răspuns, să semnezi un contract sau să faci o schimbare. De asemenea, te poți valorifica mai mult, să ieși în față. Intrarea Soarelui, din 22 august, în sectorul proiectelor de viitor, te ajută, în următoarea lună, să-ți pui în practică niște idei.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Multe din aspectele conflictuale ale săptămânii au legătură cu sfera relațiilor, așa că ar trebui să dispui de calm și răbdare, dacă nu vrei să ajungi la rupturi și separări. S-ar putea să fi evaluat incorect o situație, care implică partenerul și chestiuni ale casei, de familie, de administrare ale unor bunuri. Acum te trezești la realitate și va fi nevoie de niște decizii, dar și de o schimbare radicală.
Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să fie nevoie să investești niște bani în casă. Posibil o reparație sau să achiziționezi niște bunuri de o valoare mai mare.
Muncă- Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează pe sectorul asociat comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți și aduce informații și vești surpriză, dar și decizii bruște și neașteptate, care vizează activitatea profesională, mai ales dacă sunt conflicte cu unii dintre colegi sau parteneri.
Pe 22 august, Soarele intră în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și urmează o perioadă favorabilă afirmării și implicării în activitățile profesionale și determinarea direcției pentru anul ce urmează.

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- În planul sentimental pot să apară evenimente bruște și neașteptate în weekend, să pleci brusc în afara orașului, să cooperezi cu o propunere venită din partea partenerului.
Bani – Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează pe sectorul banilor obținuți din muncă, unde poate avea loc o negociere sau să primești niște beneficii financiare însemnate. Situația financiară se poate schimba brusc și surpriza să fie că vei încasa bani cu mult mai mult decât te așteptai.
Muncă- Soarele intră în 22 august pe zodia Fecioară, în sectorul perfecționării și schimburilor de experiență și urmează o perioadă de o lună de zile în care ești determinat să înveți lucruri noi, să te pui la curent cu ultimele noutăți din domeniul în care activezi, să începi cursuri sau să participi la diverse seminarii. Axa comunicării și învățării este puternic activată, așa că nu-ți rămâne decât să profiți de contextul astral, care te ajută să mai obții niște calificări.
Pe de altă parte, la locul de muncă este un volum mare de muncă și apar și tensiuni din cauza unor sarcini venite peste atribuțiile tale. Apar și blocaje în transmiterea informațiilor și va fi nevoie să fii atent la comunicare.

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează în zodia ta și care anunță încheieri de etape, mai ales dacă au existat tensiuni într-o relație. Acum simți o nevoie de puternică de a te elibera de o situație care ți-a adus stres și nu te-a lăsat să te exprimi așa cum ești, să lași în urmă o relație toxică sau care ți-a adus mai multă instabilitate decât stabilitate.
Bani – Axa financiară este dinamizată de aspecte care blochează banii, așa că, recomandarea astrelor este să ai grijă cum gestionezi banii pe care îi deții. Renunță o perioadă la a cheltui excesiv pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie!
Muncă- Începerea unui proiect nou, care-ți poate pune mai mult în valoare creativitatea ar putea să te determine să acționezi într-o direcție care nu-ți aduce banii la care sperai și să realizezi mai târziu că munca nu-ți este răsplătită pe deplin.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 august 2024

Dragoste- Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează pe sectorul asociat vieții interioare, subconștientului și trecutului și este posibil să ai parte de evenimente, să-ți parvină informații bruște și neașteptate care, într-un final, să-ți aducă niște conștientizări, să faci pace cu trecutul și să lași în urmă un bagaj emoțional care nu-ți mai folosește.
Pe 22 august Soarele intră în casa relațiilor și aduce energie pentru rezolvarea unor contexte relaționale.
Bani – Joi și vineri sunt zile cu activitate în conturile tale, cheltuieli pentru casă și familie, dar și încasarea unor bani, care provin de la familie sau administrarea unor tranzacții imobiliare. Posibil să apară și tensiuni cu partenerul din cauza unor chestiuni la care nu reușiți să picați de acord în ce privește casa.
Muncă- La serviciu reiei dialoguri și încerci să clarifici niște chestiuni profesionale, să ai conversații cu colegii și să-ți dai seama pe cine te poți baza, ținând cont că urmează o perioadă destul de aglomerată, cu vomul mare de muncă și lucru peste program.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni