• PRO TV
  • Horoscop zilnic 19 august 2024. Scorpionii vor fi nevoiți să gestioneze o criză, Berbecii au parte de surprize în viața amoroasă

Horoscop zilnic 19 august 2024. Scorpionii vor fi nevoiți să gestioneze o criză, Berbecii au parte de surprize în viața amoroasă

Horoscop zilnic 19 august 2024. Scorpionii vor fi nevoiți să gestioneze o criză, Berbecii au parte de surprize în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 19 august 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care anunță concluzii, încheieri sau recunoașterea unor merite privind activitățile profesionale. Vești neașteptate sau informații vin de la prieteni sau de la serviciu ar putea să te ia prin surprindere, să apară schimbări bruște, care te obligă să schimbi direcția pe termen lung. Este dinamizată și axa sentimentală și apar surprize și aici.



Taur

Luna Plină din zodia Vărsător de astăzi se formează în casa carierei, imaginii, statutului și reputației profesionale și anunță încheieri și finaluri, surprize neașteptate privind direcția profesională sau statutul. Este dinamizată axa carieră-familie și apar evenimente, care aduc schimbări majore.

Gemeni

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în planul asociat studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și credințelor, dar și direcției în viață. Au loc concluzii, revelații, conștientizări și încheieri a unor etape care au legătură cu trecutul, cu niște situații sau persoane pe care ar fi bine să le elimini pentru a putea progresa.

Rac

Luna Plină de astăzi din zodia Vărsător se formează pe sectorul intereselor financiare, al relațiilor profunde și ajungi la concluzii, iei decizii importante pe termen lung sau se încheie o etapă. Axa financiară este dinamizată și este posibil să apară surprize sau cheltuieli neașteptate, evenimente care să schimbe o situație.

Leu

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale aduce decizii importante, încheieri de etape, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane cu care dorești să începi relație. Nu sunt excluse surprize neașteptate, așa că fii pregătit pentru provocări!

Fecioară

Posibil Luna Plină de astăzi din zodia Vărsător să aducă încheieri de etape, finaluri, vești și informații surpriză de la serviciu sau legate de cineva din străinătate, să închei o relație din trecut, care ți-a adus mai mult stres decât lucruri bune. Nu sunt excluse răsturnări de situație.

Balanță

Sfera sentimentală este dinamizată astăzi de Luna Plină din zodia Vărsător, care anunță evenimente neașteptate, încheieri, concluzii, conștientizări și o schimbare majoră, care poate avea loc în perioada următoare.

Scorpion

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi în sectorul vieții de familie anunță încheieri și finaluri sau rezolvarea unui context locativ, împărțirea unor bunuri de valoare mai mare. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate, așa că fii pregătit să gestionezi o criză!

Săgetător

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Vărsător, care dinamizează sectorul gândirii, mentalităților, principiilor și credințelor de viață și este posibil să apară o schimbare bruscă de perspectivă. Un eveniment care are legătură cu activitățile profesionale ar putea să te împingă către o schimbare majoră.

Capricorn

Luna Plină din zodia Vărsător de astăzi te poate determina să aduci niște îmbănătățiri sectorului financiar, să administrezi mult mai bine banii și cheltuielile. Posibil să apară brusc și neașteptat o sursă de venit suplimentară.

Vărsător

Luna Plină de astăzi din zodia ta aduce un succes, o realizare, încheierea unei etape, dar și o conștientizare a unor nevoi pe care nu le ai îndeplinite. Se dinamizează axa relațională și pot să apară schimbări bruște, neașteptate, care te vor duce într-o nouă direcție.

Pești

Luna Plină de astăzi din zodia Vărsător activează casa vieții interioare, subconștientului, izolării și trecutului și este posibil să ai niște revelații, care să te determine să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Ești motivat să faci niște schimbări radicale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni