• PRO TV
  • Daniela Iliescu a recunoscut motivul pentru care ea și Culiță Sterp nu îl iau pe Milan în toate vacanțele. Artistul și logodnica lui tocmai s-au întors dintr-o vacanță doar a lor: „Se simte foarte bine acasă”

Daniela Iliescu a recunoscut motivul pentru care ea și Culiță Sterp nu îl iau pe Milan în toate vacanțele. Artistul și logodnica lui tocmai s-au întors dintr-o vacanță doar a lor: „Se simte foarte bine acasă”

Daniela Iliescu a recunoscut motivul pentru care ea și Culiță Sterp nu îl iau pe Milan în toate vacanțele. Artistul și logodnica lui tocmai s-au întors dintr-o vacanță doar a lor: „Se simte foarte bine acasă”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt doi împătimiți ai vacanțelor și călătoresc ori de câte ori au ocazia, însă nu reușesc să plece de câte ori și-ar dori, deoarece artistul are extrem de multe evenimente.

Gallery

Cu toate acestea, chiar și un weekend liber înseamnă foarte mult pentru ei și, ori de câte ori au timp liber, îl iau pe Milan și „fug” undeva preț de câteva zile. De curând, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au plecat în două vacanțe, una cu Milan și una fără.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp îi duc dorul lui Milan, în vacanțe

Culiță Sterp a petrecut cele două săptămâni de post din luna august în concediu. Artistul și Daniela au mers în Grecia, alături de Milan și, pentru câteva zile, au plecat și în Italia, însă singuri.

Citește și:

​Recent, la scurt timp după ce s-a întors din vacanța în care a mers doar alături de Culiță, Daniela a fost întrebată dacă se simte vinovată pentru concediile pe care le fac fără Milan. Aceasta a mărturisit că, deși le este dor de Milan, la fel de bine știu că au nevoie și de timp doar pentru ei, pentru ca relația să nu se deterioreze.

Daniela Iliescu și Culiță au grijă de relația lor

Deși nu sunt împreună de foarte mulți ani, Milan a apărut în viața lor destul de repede, iar acest lucru a venit cu o serie de schimbări. Pentru a putea ține pasul cu tot și pentru a se asigura că relația lor nu va avea de suferit, Daniela Iliecu și Culiță știu cum să mențină flacăra aprinsă, iar vacanțele îi ajută foarte mult din acest punct de vedere.

„Orice ar spune oricine, o vacanță cu copiii are provocările ei. Pe lângă toată bucuria și frumusețea, ai mai multe responsabilități, te odihnești mai puțin și tot timpul îl dedici copilului.

Noi, având 2 săptămâni libere în august ne-am gândit să facem un concediu cu Milan și apoi să mergem undeva noi doi. În toate concediile mergem cu el pentru că ne place foarte mult să îi oferim cât mai multe experiențe.

Citește și:

Însă consider că e foarte sănătos pentru cuplu să ai timp în care să te reconectezi, să te bucuri unul de altul, să te poți odihni, să te plimbi așa cum îți place, să poți lenevi sau citi o carte.

Bineînțeles că ne e foarte dor de el, vorbim mereu, dar știm că se simte foarte bine și acasă în mediul lui. Pentru noi e foarte important și timpul petrecut unul cu altul, intimitatea noastră și așa mai departe. Părinți fericiți, copii fericiți.

Iar la cat l-am tot plimbat pe Milan, când i-am spus că noi mai plecăm câteva zile, el abia a așteptat să meargă acasă. Chiar în ultimele 2 zile zicea că vrea acasă la el”, a împărtășit Daniela Iliescu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni