• PRO TV
  • Horoscop zilnic 18 august 2024. Berbecii pot încheie brusc o relație, Vărsătorii au parte de certuri și blocaje în viața amoroasă

Horoscop zilnic 18 august 2024. Berbecii pot încheie brusc o relație, Vărsătorii au parte de certuri și blocaje în viața amoroasă

Horoscop zilnic 18 august 2024. Berbecii pot încheie brusc o relație, Vărsătorii au parte de certuri și blocaje în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 18 august 2024.

Berbec

Astăzi ești preocupat de planurile pe termen lung și s-ar putea să treci în revistă ce este important pentru tine și cum este nevoie să acționezi în perioada următoare. Posibil să apară în viața ta cineva din trecut. Pe de altă parte, o relație de prietenie se poate încheia brusc.

Taur

Astăzi te preocupă planurile de familie și traversezi o zi favorabilă să te eliberezi de ceva ce te ține blocat. S-ar putea să înțelegi niște situații din trecut, să porți conversații cu cineva apropiat care să-ți deschidă ochii. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii entuziasmat de o ieșire, însă unul dintre prieteni îți solicită ajutorul și va fi nevoie să anulezi.

Gemeni

Conversațiile cu cineva din anturaj ar putea să te determine să vrei mai mult de la o relație de prietenie. S-ar putea să descoperi niște detalii importante într-un context relational și să încerci să analizezi mai multe variante.

Rac

Astăzi este important să acorzi atenție unor idei de a face bani și să-ți pui mai mult în valoare abilitățile. S-ar putea să vezi și o problemă financiară într-o lumina nouă. Asigură-te că ceea ce promiți astăzi se va realiza! Apar și blocaje în jurul unui proiect, așa că este nevoie să iei măsuri.

Leu

Fii atent astăzi la conversațiile pe care le porți, pentru că este posibil să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, chiar dacă anumite direcții sau informații care-ți parvin sunt confuze! Ești invitat să-ți faci un bilanț al evenimentelor recente și încă nu lua decizii importante, pentru că Mercur este retrograd până la finalul lunii!

Fecioară

Posibil astăzi să ai niște revelații, conștientizări, să primești informații din planul astral sub formă de vis sau să intuiești bine o situație. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți blocat de niște responsabilități, care te împiedică să-ți vezi de obiectivele personale.

Balanță

Astăzi ai întâlniri cu prietenii și este posibil să aduni informații pentru a putea revizui mai ușor niște proiecte sau planuri de viitor. Amintirile sau întâlnirile surpriză cu persoane din trecut îți pot schimba perspectiva, să ai noi începuturi.

Scorpion

Mercur retrograd și Soarele în tranzit prin casa carierei te invită la regândirea unor proiecte de viitor în carieră, privind responsabilitățile. Este un moment bun să pui în aplicare o idee, să faci următorul pas și să înțelegi ce direcție să urmezi.

Săgetător

Astăzi este posibil să apară o oportunitate, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită, mai ales dacă inițiezi dialoguri cu persoane cu mai multă experiență. Situații legate de studii, călătorii, convingeri personale sau schimburi de experiență sunt în centrul atenției și s-ar putea să revizuiești niște planuri.

Capricorn

Ai grijă și nu lasa contextul astral să te ducă la divergențe cu ceilalți, mai ales din cauze financiare sau administrarea unui buget! Venus și Saturn se află zilele acestea într-un aspect tensionat și este posibil să fie blocată comunicarea, să apară un dezacord sau o întârziere într-o aprobare pe care o aștepți de mai multe zile.

Vărsător

Astăzi ai parte de o perspectivă nouă asupra nor chestiuni de cuplu. Chiar dacă nu ai toate răspunsurile și se poate isca o dispută, este un moment bun să vezi problemele într-o lumina nouă. Axa financiară este activată de un aspect tensionat și s-ar putea să apară un blocaj.

Pești

Soarele și Mercur retrograd îți tranzitează casa muncii și ai multe de învățat, stabilit și reorganizat. Ți-ar fi de mare ajutor dacă ai aborda sarcinile de muncă dintr-un unghi diferit. Contextul astral te ajută să vezi unele detalii pe care le-ai omis până acum.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni