• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 august 2024. Taurii sunt puși pe aventuri romantice, Fecioarele sunt căutate de o iubire mai veche

Horoscop zilnic 17 august 2024. Taurii sunt puși pe aventuri romantice, Fecioarele sunt căutate de o iubire mai veche

Horoscop zilnic 17 august 2024. Taurii sunt puși pe aventuri romantice, Fecioarele sunt căutate de o iubire mai veche

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 august 2024.

Berbec

Chiar dacă este o zi liberă, te preocupă chestiuni care țin de sarcinile de serviciu, de administrarea unui buget la serviciu sau acasă. S-ar putea să-ți faci griji legate de niște bani, mai ales dacă apar evenimente neașteptate. De asemenea, să apară tensiuni în raport cu cineva drag, să ai impulsul să reacționezi așa cum nu ar trebui și să fie mai greu să repari.

Taur

Cu Venus, guvernatoara ta, în sectorul fericirii, distracției și aventurilor romantice, ești interesat să cucerești pe cineva, să faci o surpriză sau să organizezi o petrecere. De asemenea, ești creativ și dorești ca ceilalți să te aprecieze, să fii admirat. Relațiile cu familia sunt mai tensionate, însă reușești să clarifici niște probleme mai vechi.

Gemeni

Astăzi este posibil să-ți faci griji legate de casă, de o reparație, de ceva ce n-ai apucat să termini, dar și de ce costuri implică mai departe ce intenționezi să faci. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul tău, nu se află într-o poziție prea bună față de Uranus, în tranzit prin casa vieții interioare, și s-ar putea să nu ai dispoziție de socializare, ci doar de studiu, să cauți răspunsuri, să citești.

Rac

Mercur și Uranus, planeta imprevizibilului pot să aducă haos în viața ta, dar pe de altă parte, din acest haos să se nască niște idei originale, interesante, care ar putea să se transforme în proiecte. Pentru că Mercur este încă în mișcare retrogradă, ar fi bine să nu pierzi din vedere ceea ce ai de făcut, să nu ratezi obiectivele și să treci la acțiune, pentru că ai și susținerea partenerului de cuplu.

Leu

Recomandarea astrelor astăzi este să te concentrezi pe obiectivele pe termen scurt. Pe măsură ce trece ziua, s-ar putea să ai mai multe interacțiuni cu prieteni sau cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult, să apară reacții neașteptate sau chiar conflicte din cauza unor viziuni diferite.

Fecioară

Posibil astăzi să vrei să ieși, chiar să primești invitații, însă nu te încântă dacă nu vin de la cine vrei tu. S-ar putea să te caute o persoană din trecut sau cu care ai încercat să ai o relație. Mercur și Uranus intră într-un aspect tensionat și nu te lasă să renunți la principiile tale, așa că nu vei coopera cu ce ți se propune. Ai nevoie de timp să te regrupezi și reechilibrezi.

Balanță

Posibil, astăzi, să realizezi că este nevoie să elimini niște atitudini învechite și să faci loc pentru experiențe noi în planul sentimental. De asemenea, s-ar putea să fii suspicios, să ai tot felul de bănuieli, care nu sunt susținute cu dovezi, așa că mai bine renunță să mai faci scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea.

Scorpion

Astăzi este recomandat să nu abordezi subiecte sensibile care țin de activitățile profesionale ale partenerului, pentru că s-ar putea să fie mai greu să aplanezi un conflict. Pe de altă parte, este activată casa comunicării și gândirii și ar fi bine să nu iei decizii sub impulsul momentului într-o chestiune pe care o discutați.

Săgetător

Posibil astăzi să inițiezi niște dialoguri în cuplu, legate de decizii pe care trebuie să le luați în legătură cu casa sau administrarea unor bunuri. Te frământă și chestiuni și sarcini de serviciu și cum să organizezi treaba, astfel încât să ai mai mult timp liber.

Capricorn

Astăzi este posibil să apară surprize în planul financiar și cheltuieli neașteptate sau o răsturnare de situație într-o negociere. Dacă gășești o ofertă de minisejur nici nu stai pe gânduri și o achiziționezi imediat.

Vărsător

Astăzi este posibil să ai nevoie să stai izolat, să analizezi o situație tensionată din cuplu și este posibil să cauți sfaturi la cineva din familie. Posibil să pleci brusc din oraș cu un grup de prieteni sau să încerci să te detașezi printr-o activitate de relaxare, o întâlnire cu cineva din grupul tău.

Pești

Posibil astăzi să intri în dispute cu partenerul sau cu cei cu care interacționezi din cauza unor emoții sau trăiri pe care le ai și care-ți nu-ți aduc o dispoziție prea bună. Recomandarea astrelor este să te înconjori de persoane care te binedispun și o ieșire în oraș este tot ce-ți trebuie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni