• PRO TV
  • „Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei” Jean de la Craiova și Adrian Minune, remunerați cu un porc la o nuntă

„Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei” Jean de la Craiova și Adrian Minune, remunerați cu un porc la o nuntă

„Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei” Jean de la Craiova și Adrian Minune, remunerați cu un porc la o nuntă

Situație fără precedent pentru Jean de la Craiova și Adrian Minune. Cei doi artiști au fost invitați să cânte la o nuntă, iar mirii, pentru că au rămas fără bani, i-au remunerat cu un porc.

Gallery

Jean de la Craiova a povestit cum a primit un porc drept plată la o nuntă, în urmă cu mai mulți ani. La acel eveniment a fost prezent și Adrian Minune.

Adrian Minune și Jean de la Craiova au cântat pe un porc, la o nuntă

Jean de la Craiova a povestit cum el și Adrian Minune au fost plătiți cu un porc la o nuntă, după ce mirii au rămas fără bani.

„Mi s-a cerut la o nuntă să aduc contrabasul și țambalul, că doar cu asta cânt eu. Am adus două contrabasuri. Îi zic unuia: ‘Ia stai, mă, așa.’ El îmi răspunde: ‘Da, nea Vasile.’ Zic eu: ‘Păi, ăsta e basul și ăsta e contrabasul.’ Și el îmi zice: ‘Ăsta e prea mare.’ Dar el, mai deștept, vine și spune că basul și contrabasul merg la biserică.

Se mergea cu mireasa până la biserică. Mireasa avea LED-uri pe cap, aprinse, și lumânări din acelea de ziceai că sunt copaci. Cum ne ghidam că vine nunta? După luminile din depărtare. Ori era nunta, ori era poliția. În cazul ăsta, era poliția”, povestește Jean de la Craiova, într-un podcast.

„Cel mai ciudat dar? Porcul, cu Adrian. Dar știi ce mă enerva cel mai tare? Că el spune că eu m-am băgat după el. Terminăm cântarea și iese socrul cu ginerele. Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei. Și întrebam: ‘Ce facem, bre, că am cântat toată noaptea?’ Din vorbă în vorbă, auzim un ‘guiț, guiț, guiț.’ Îi fac semn lu’ Piticu: ‘Uite porcul, lasă că ne omoară ăștia.

Zic: ‘Uite cum facem, dă-ne porcul, bre.’ Bine, fraților, ne dau porcul. La mintea cocoșului, cât de mare poate fi cușca porcului? Cine intră acolo să-l scoată, că nu ieșea? Eu? Adrian a intrat. Era plin de rahat pe genunchi. Cică m-am băgat eu după el. Nu e adevărat, el s-a băgat că eu nu aveam loc. Luam porcul de picioare și îl băgam în portbagaj, la el, într-o Dacie roșie. Plângeau copiii ăia de afară: ‘Porcul, porcul.’ Am plecat cu mașina. Eu stăteam la bloc, el la curte. Zic: ‘Bă, Adriane, ia tu porcul și dă-mi mie ceva.’ El avea bani la el tot timpul, că avea cecuri de 5.000. Ia porcul, îmi dă mie 1.000 de lei. Eu m-am bucurat.

Gallery

După două săptămâni, aflu că purceaua a fătat. Era gravidă. A făcut 12 purcei! Eu am făcut socoteala și l-am înjurat. Nu mai puteam, fierbeam. Cum să nască? Eu prost, că nu m-am uitat să văd dacă purceaua avea tatele pline. În total, erau 12.000 de lei acolo. M-am ofticat de nu mai pot, că să-i fac eu acum”, încheie Jean de la Craiova.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni