• PRO TV
  • Motivul șocant pentru care un băiat și-a împușcat tatăl! Scandalul celor doi a început după ce părintele i-a spus fiului său că îi „miros urât picioarele”

Motivul șocant pentru care un băiat și-a împușcat tatăl! Scandalul celor doi a început după ce părintele i-a spus fiului său că îi „miros urât picioarele”

Motivul șocant pentru care un băiat și-a împușcat tatăl! Scandalul celor doi a început după ce părintele i-a spus fiului său că îi „miros urât picioarele”

Un bărbat a fost la un pas să își omoare tatăl după ce acesta a făcut o remarcă banală. Părintele i-a atras atenția fiului său cu privire la mirosul picioarelor lui.

Incident șocant în Iowa, SUA! Un bărbat de 48 de ani a recurs la un gest extrem, împușcându-și tatăl dintr-un motiv incredibil. Conform informațiilor oferite de autorități, conflictul dintre cei doi a început după ce tatăl i-a reproșat fiului că „îi miros urât picioarele”.

David Carpenter, numele bărbatului implicat, s-a enervat atât de tare în urma comentariului tatălui său, încât discuția s-a transformat rapid într-o ceartă violentă. În timpul altercației, bărbatul a susținut că a fost amenințat de tatăl său. După ce a mers în dormitor și a luat un pistol, s-a întors și a tras, susținând că arma s-a descărcat accidental.

Carpenter a fost cel care a alertat autoritățile imediat după incident. Tatăl său a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au declarat că rănile suferite nu îi pun viața în pericol.

Poliția l-a reținut pe David Carpenter, care acum este acuzat de tentativă de omor. De asemenea, el este cercetat și pentru punerea minorilor în pericol, deoarece, la momentul incidentului, doi copii se aflau în locuință.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni