• PRO TV
  • Mesajul controversat postat de Bogdan Vlădău, la câteva săptămâni de când a confirmat că divorțează de Gina Chirilă. Artistul a stârnit reacții puternice: „Astea își doresc...”

Mesajul controversat postat de Bogdan Vlădău, la câteva săptămâni de când a confirmat că divorțează de Gina Chirilă. Artistul a stârnit reacții puternice: „Astea își doresc...”

Mesajul controversat postat de Bogdan Vlădău, la câteva săptămâni de când a confirmat că divorțează de Gina Chirilă. Artistul a stârnit reacții puternice: „Astea își doresc...”

La începutul lunii, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au confirmat zvonurile despre divorțul lor, la mai multe săptămâni de când acestea au început. Cei doi au păstrat discreția, însă au postat câteva mesaje cu subînțeles, pe conturile lor de socializare.

Gallery

​Recent, Bogdan Vlădău a repostat o filmare în care se vorbește, fără nicio trimitere către cineva anume, despre așteptările pe care o femeie le are de la un bărbat. Artistul a repostat filmulețul respectiv pe contul său de Instagram, la doar câteva zile de când a șters un mesaj din aceeași categorie.

Mesajul repostat de Bogdan Vlădău, pe contul său de Instagram

Au cerut să le fie respectată intimitatea, însă, din când în când, au postat diverse mesaje cu subînțeles, pe conturile lor de socializare. Cum nici Gina Chirilă și nici Bogdan Vlădău nu au recunoscut motivele care au stat în spatele separării, internauții pot doar să se dea cu părerea.

Ultima postare a lui Bogdan Vlădău, însă, nu a fost pe placul tuturor, deși mulți consideră că nu a fost adresată nimănui.

Citește și:

„Băi, femeile în ziua de astăzi își doresc un bărbat prost, dar descurăreț, gelos, dar înțelegător, distant, dar afectuos. Băi, din câte am priceput eu, astea își doresc un bipolar, schizofrenic, cu grave probleme de comportament, mă. Ferească Dumnezo!”, a fost mesajul repostat de Bogdan Vlădău, pe contul său de Instagram.  

Gina Chirilă recunoaște că trece printr-o perioadă dificilă

După doar câteva zile de când a confirmat zvonurile legate de divorț, Gina Chirilă a recunoscut că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. Modelul păstrează, totuși, decența și nu a făcut nicio declarație care ar putea lăsa loc interpretărilor.

Citește și:

​„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi antrenate și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință, pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții”, a fost mesajul postat de Gina Chirilă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni