• PRO TV
  • Cum arăta Andreea Bostănică înainte să devină celebră și să câștige enorm de mulți bani și...fani

Cum arăta Andreea Bostănică înainte să devină celebră și să câștige enorm de mulți bani și...fani

Cum arăta Andreea Bostănică înainte să devină celebră și să câștige enorm de mulți bani și...fani

Azi e „Regina TikTok-ului' și are 3, 4 milioane de urmăritori pe Instagram, se bucură de un succes uriaș în mediul online și a devenit un adevărat idol pentru cei care o urmăresc. 

Are doar 19 ani, iar notorietatea ei a venit la pachet și cu sume importante de bani. Andreea este proprietara mai multor apartamente și de curând și-a mai luat o mașină de lux. 

Pagina ei de Instagram are numeroase video-uri și fotografii în care nimeni nu poate contesta faptul că e de-a dreptul superbă.  Mulți însă spun că face abuz de filtre și există chiar și pesupuneri pentru diferite intervenții estetice - cum ar fi prea mult acid hialuronic în buze. 

Gallery

​Contul ei de Instagram a fost deschis din 2016, unde tânăra a postat o poză alături de mama ei. Pe atunci avea doar 11 ani și era o fetiță care anunța într-un fel tânăra care urma să devină. 

​Ulterior, Andreea a continuat să posteze, iat fotografiile arată evoluția ei. 

O postare din 2021 o arată deja ca pe o tânără femeie - deși atunci avea doar 16 ani. Alături de fotografie, Andreea a scris, mai în glumă, mai în serios:

"am abdomen cu pătrățele și carismă de Constanța."

De curând, Andreea și-a anunțat fanii din mediul online că tocmai a cumpărat mașina visurilor sale la doar 19 ani. Mașina este modelul de off-road Mercedes-Benz G500 Final Edition. Există doar 1.500 de exemplare pe piață și, potrivit cancan.ro, prețul de pornire este 196.350 de euro. Ea însă a investit mai mult în dotări și a ajuns la un preț care se situează undeva între 270.000 și 300.000 de euro. Mai mult, mașina e inscripționată cu inițialele ei. 

VEDEȚI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINI CU ANDREEA, DAR ȘI CU MAȘINA ACESTEIA

Gallery

FOTO: INSTAGRAM ANDREEA BOSTĂNICĂ

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni