• PRO TV
  • Denisa Coțolan, declarație sinceră, de ziua ei de naștere! A făcut totul public, înainte de nunta cu Iancu Sterp: „Mi-ai dat aripi”

Denisa Coțolan, declarație sinceră, de ziua ei de naștere! A făcut totul public, înainte de nunta cu Iancu Sterp: „Mi-ai dat aripi”

Denisa Coțolan, declarație sinceră, de ziua ei de naștere! A  făcut totul public, înainte de nunta cu Iancu Sterp: „Mi-ai dat aripi”

Denisa Coțolan a făcut o declarație sinceră despre viitorul ei soț, înainte de nuntă. Mesaj emoționant pentru Iancu Sterp.

Gallery

Joi, 15 august, Denisa Coțolan și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, tânăra a ținut să îi facă o declarație de dragoste viitorului ei soț, Iancu Sterp, bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente.

Denisa Coțolan, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp

Denisa Coțolan este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, rare sunt dățile în care a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, cu care urmează să se căsătorească în luna octombrie a acestui an. Ieri, de ziua ei, tânăra a ținut să facă o declarație publică despre bărbatul care urmează să îi devină soț, precizând cât de recunoscătoare este pentru că face parte din viața ei.

„Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi!

Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea!

Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie!”, este mesajul Denisei Coțolan.

Iancu și Denisa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi urmează să se căsătorească peste două luni, astfel Denisa Coțolan va deveni în curând doamna Sterp.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni