• PRO TV
  • Ultima imagine pe care Ioana a publicat-o înainte de a se spânzura! Tânăra de 18 ani a fost agresată ani de zile de iubitul ei, șef al Poliției din Broșteni

Ultima imagine pe care Ioana a publicat-o înainte de a se spânzura! Tânăra de 18 ani a fost agresată ani de zile de iubitul ei, șef al Poliției din Broșteni

Ultima imagine pe care Ioana a publicat-o înainte de a se spânzura! Tânăra de 18 ani a fost agresată ani de zile de iubitul ei, șef al Poliției din Broșteni

În spațiul public a apărut ultima imagine cu Ioana Pavăl în viață! Iată ce a publicat tânăra în vârstă de 18 ani cu doar câteva ore înainte de a-și pune capăt zilelor.

Ioana Pavăl este tânăra în vârstă de 18 ani care la data de 12 august 2024 a fost găsită spânzurată în garsoniera sa din localitatea Broșteni, județul Suceava. Înainte de a-și pune capăt zilelor, adolescenta a sunat la 112 pentru a anunța că are de gând să recurgă la acest gest necugetat, apoi a postat pe Instagram un mesaj de adio. 

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă de polițiști, dar și sora Ioanei, însă din păcate a fost prea târziu pentru a-i salva viața fetei. 

​La câteva zile după ce s-a aflat că Ioana s-a sinucis, în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la drama pe care tânăra o trăia. Direcția de Protecție a Copilului Suceava a transmis că fata a avut un trecut marcat de dificultăți familiale. Ea a început să fie monitorizată în 2019, după ce a plecat în mod repetat de la domiciliul tatălui.

Părinții ei au divorțat, iar ea și sora ei au rămas în grija tatălui, care a plecat la muncă în străinătate. Astfel, de cele două copile a avut grijă bunica care, la un moment dat, nu a mai putut face față cheltuielilor. Astfel, a ajuns în grija unui asistent maternal.

Mai mult decât atât, Ioana avea o relație de iubire cu șeful Poliției din Broșteni, un bărbat cu 17 ani mai mare decât ea, care ar fi agresat-o în nenumărate rânduri.

„Bună ziua! Aș vrea să vă fac cunoscută povestea și tragedia Ioanei. Ioana a venit la Broșteni, prin plasament la o familie de acolo. A fost o elevă premiantă, cu un suflet bun și un zâmbet frumos. Încă de la 16 ani a început să aibă relație cu comisarul din Broșteni, care avea în vremea acea aproximativ 33 de ani. Domnul comisar o maltrata, o lovea des, o umilea în fața colegilor lui arătând poze cu ea dezbrăcată, s-a jucat cu ea și a manipulat-o cum a vrut. A profitat de faptul ca era singură, nu avea rude sau părinți. Cei care o aveau în plasament au dat-o afară la 17 ani din cauza domnului comisar. Ne dorim să facem cunoscută această poveste, pentru ca moartea Ioanei să nu fie neînsemnată. Vream ca domnul comisar să plătească pentru faptele lui”, au povestit apropiații Ioanei pentru Glasul Sucevei.

Ultima imagine pe care Ioana a postat-o înainte de a se sinucide

Înainte de a se sinucide, Ioana a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea extrem de fericită, îmbrăcată într-o rochie roz și alături de o fetiță. Cel mai probabil, imaginea a fost realizată în trecut, la un eveniment la care tânăra a participat.

​Nimeni nu se aștepta ca această fotografie să fie ultima pe care Ioana o va publica vreodată.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni