• PRO TV
  • Salman Khan este acuzat de infidelitate și de violență fizică. Actorul indian se confruntă cu acuzații extrem de grave: „A fost un coșmar”

Salman Khan este acuzat de infidelitate și de violență fizică. Actorul indian se confruntă cu acuzații extrem de grave: „A fost un coșmar”

Salman Khan este acuzat de infidelitate și de violență fizică. Actorul indian se confruntă cu acuzații extrem de grave: „A fost un coșmar”

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de zece ani. Înainte ca acesta să o cunoască pe româncă, a avut o relație cu actrița Aishwarya Rai Bachchan, care, recent, l-a acuzat de infidelitate și nu numai.

Gallery

Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan s-au cunoscut în anul 1999, în timp ce filmau pentru ”Hum Dil De Chuke Sanam”. Presa din India a catalogat relația lor ca fiind una toxică, iar acuzațiile de infidelitate și de violență nu fac nimic altceva decât să întărească și mai tare tot ceea ce se zvonea până acum.

Salman Khan, acuzat de infidelitate de o fostă iubită

Aishwarya Rai Bachchan avea doar cuvinte de laudă în ceea ce privește prima parte a relației lor, doar că, susține ea, dependența de alcool cu care Salman Khan începea să se confrunte a înrăutățit lucrurile suficient de mult cât să se ajungă la despărțire.

Actrița din India susține că lucrurile deveniseră atât de neplăcute, deoarece actualul iubit al Iuliei Vântur nu doar că îi vorbea urât, dar începuse să aibă, la adresa ei, porniri violente.

Citește și:

„Capitolul Salman Khan a fost un coșmar în viața mea și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că totul s-a încheiat. Am fost alături de el mereu. Am îndurat alcoolismul lui, comportamentul nepotrivit și multe faze rele. Am ajuns la capătul abuzului, infidelității și purtării sale nedemne”, a spus actrița, într-un interviu mai vechi, urmând ca acuzațiile ei să fie negate de Salman Khan.

De ce nu s-au căsătorit Iulia Vântur și Salman Khan până acum

Deși sunt împreună de zece ani, Iulia Vântur și Salman Khan nu par să își dorească să se căsătorească prea curând. În urmă cu ceva timp, Salman Khan a acordat un interviu pentru un post de televiziune indian, în cadrul căruia a recunoscu motivul pentru care nu au devenit soț și soție până acum.

Citește și:

Actorul a recunoscut că, în momentul de față, nici el și nici Iulia Vântur nu vor să spună „da” și, când ambii vor dori acest lucru, mai mult ca sigur, vor ajunge în fața altarului.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus «da», cineva a spus «nu». Când cineva a spus «da», eu am spus «nu». Acum există un «nu» din ambele părți. Când ambele părți vor spune «da», căsătoria va avea loc. Încă mai este timp, am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima”, a precizat acesta.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni