• PRO TV
  • Detalii despre cazul lui Cosmin, tatăl care a fost înghițit de valuri în Jupiter, după ce a reușit să-și salveze copilul. Ce se întâmplă astăzi pe plaja din stațiune

Detalii despre cazul lui Cosmin, tatăl care a fost înghițit de valuri în Jupiter, după ce a reușit să-și salveze copilul. Ce se întâmplă astăzi pe plaja din stațiune

Detalii despre cazul lui Cosmin, tatăl care a fost înghițit de valuri în Jupiter, după ce a reușit să-și salveze copilul. Ce se întâmplă astăzi pe plaja din stațiune

Scafandrii au reluat astăzi, în stațiunea Jupiter, căutările bărbatului de 35 de ani, care a dispărut în valuri în urmă cu două zile. Cosmin a reușit să-și salveze fiica de șase ani, dar singur nu a mai avut putere să iasă din valurile prea mari.

Actualizare: Cosmin a fost găsit decedat, după aproape trei zile de căutări. 

Știrea inițială:

Vineri este a treia zi de căutări în cazul lui Cosmin, bărbatul înghițit de valuri în stațiunea Jupiter, după ce a reușit să-și salveze fiica de la înec, scrie publicația locală Ziarul Amprenta. Salvatorii au ajuns pe plajă miercuri după-amiază, în jurul orei 17.

După cum povestesc martorii, turistul originar din Craiova a venit în ajutorul fiicei lui, în vârstă de șase ani, care era dusă de valuri. Fetița, care avea colac, a fost adusă pe plajă de un turist, iar tatăl ei a fost căutat zadarnic de salvamari, potrivit stirileprotv.ro. Cel mai probabil, bărbatul și-a epuizat forțele, iar valurile prea mari l-au dus în larg.

Gallery

​Potrivit ISU Dobrogea, astăzi se intervine cu 10 scafandri pentru căutarea bărbatului.

De la sol s-a ridicat și un elicopter SMURD. „Am efectuat căutare la baza digului. Paralel cu malul este o groapă de aproximativ 5-6 metri pe o distanță de aproximativ 100-150 de metri”, a declarat Marian Ciulei, șeful scafandrilor ISU Dobrogea. 

Totul s-a petrecut în zona Hotelului Poseidon din Jupiter, lângă digul nou format, unde Cosmin a venit să-și petreacă vacanța cu familia. 

Potrivit datelor oferite de meteorologi, marea va fi liniștită vineri, dar asta nu înseamnă neapărat că scăldatul va fi permis. Steagul roşu va fi în continuare arborat dacă sunt curenţi puternici.

Staţiunile din Constanţa au fost pline ochi de turişti în minivacanţa de Sfânta Maria. Peste 200.000 de români au ales să vină pe litoral.

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni