• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a făcut anunțul despre mariajul cu Virgil Șteblea, la 5 ani de la nuntă: „Dacă ne despărțim, o facem pentru...”

Adelina Pestrițu a făcut anunțul despre mariajul cu Virgil Șteblea, la 5 ani de la nuntă: „Dacă ne despărțim, o facem pentru...”

Adelina Pestrițu a făcut anunțul despre mariajul cu Virgil Șteblea, la 5 ani de la nuntă: „Dacă ne despărțim, o facem pentru...”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună o fetiță de șase ani. Recent, bruneta a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei.

Gallery

Adelina Pestrițu și Virgil se numără printre cele mai bine închegate cupluri din showbiz-ul Românesc. De-a lungul timpului au existat multe situații care le-ar fi putut dezbina relația, însă iubirea a primat în mariajul lor și astfel au reușit să treacă peste orice încercare. Mai mult, cei doi sunt de părere că dacă se despart o fac pentru totdeauna și dacă rămân împreună va fi pentru toată viața.

Ce spune Virgil Șteblea despre gelozie

Adelina și Virgil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar gelozia nu este „punctul forte” în relația lor: „Nu suntem geloși deloc”, precizează Virgil Șteblea.

La polul opus, fosta vedetă Tv susține că i-ar plăcea să vadă și această latură a soțului ei:

„Uneori vreau să fie gelos. Vreau să îl văd puțin așa. Avem atât de multă încredere unul în celălalt, încât nu e necesar să fim geloși. Dar, într-adevăr trebuie să apreciez și să subliniez faptul că Virgil chiar este omul care a înțeles foarte bine domeniul în care mă învârt și că mesajele pe care le primesc nu au nimic de a face cu mine, ci cu oamenii care mă urmăresc și apreciază, iar lucrurile astea trebuie tratate ca atare”, a dezvăluit ea, la WOWnew.

Adelina Pestrițu și Virgil nu cred în pauzele dintr-o relație

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu cred în pauzele dintr-o relație, ci în despărțirea definitivă.

„Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu? Apoi să ne întoarcem și să continuăm, wow, iubirea vieții mele. Noi nu ne-am pus niciodată problema să se întâmple asta, pentru că nu am avut motive pentru așa ceva. Nu am avut cumpene în relația noastră.”

Virgil Șteblea îi susține spusele, pentru că nici el nu crede în jumătăți de măsură. „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”, declară cei doi.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni