• PRO TV
  • Viral pe TikTok. Cum au astronauții relații intime în spațiu. Butch Wilmore și Suni Williams vor fi blocați împreună pentru 6 luni, pe Stația Spațială Internațională

Viral pe TikTok. Cum au astronauții relații intime în spațiu. Butch Wilmore și Suni Williams vor fi blocați împreună pentru 6 luni, pe Stația Spațială Internațională

Viral pe TikTok. Cum au astronauții relații intime în spațiu. Butch Wilmore și Suni Williams vor fi blocați împreună pentru 6 luni, pe Stația Spațială Internațională

Astronauții Butch Wilmore și Suni Williams au ținut prima pagină a ziarelor, după ce NASA a dezvăluit că vor fi blocați pe Stația Spațială Internațională pentru șase, în ciuda faptului că, inițial, trebuia să stea 8 zile.

Gallery

Vestea a devenit virală pe TikTok și i-a lăsat pe fani cu aceeași întrebare: pot avea relații intime în spațiu, ca să mai treacă timpul?

Pe social media, comentatorii s-au grăbit să speculeze: ”Sper că au adus cu ei și metode contraceptive”, ”Se vor întoarce cu bebe la bord”.

Conform experților, este posibil să întreții relații intime în spațiu, dar nu este recomandat, libidoul scăzut și disfuncțiile erectile făcând dificil acest lucru. Cel mai mare risc este o posibilă sarcină, microgravitația și radiațiile putând afecta dezvoltarea fetusului.

Conform NASA, niciun om nu a făcut sex în soațiu până acum. Deși Stația Spațială Internațională este destul de spațioasă pentru un cuplu, nu prea există zone private și totul este constant monitorizat.

Dr Adam Watkins de la University of Nottingham a declarat: ”Sexul în spațiu este posibil din punct de vedere fizic, dar nu este atât de ușor pe cât este pe Pământ”.

Astronautul german Ulrich Walter a mărturisit într-un interviu că oamenii se pot inspira de la animale. Delfinii apelează câteodată la un al treilea pentru a nu se despărți în timp ce se împerechează. Walter a sugerat că astronauții fără prejudecăți pot apela la ajutorul unui prieten care să-i țină împreună.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni