• PRO TV
  • Mesajul pe care Ioana i l-a dat iubitului ei, șeful poliției din Broșteni, acuzat că o umilea și agresa, înainte de a se spânzura! Ce a putut să îi spună tânăra de 18 ani, cu doar câteva clipe înainte de tragedie: „Nu mai pot”

Mesajul pe care Ioana i l-a dat iubitului ei, șeful poliției din Broșteni, acuzat că o umilea și agresa, înainte de a se spânzura! Ce a putut să îi spună tânăra de 18 ani, cu doar câteva clipe înainte de tragedie: „Nu mai pot”

Mesajul pe care Ioana i l-a dat iubitului ei, șeful poliției din Broșteni, acuzat că o umilea și agresa, înainte de a se spânzura! Ce a putut să îi spună tânăra de 18 ani, cu doar câteva clipe înainte de tragedie: „Nu mai pot”

Ies la iveală tot mai multe detalii cu privire la sinuciderea șocantă care a avut loc în localitatea Broșteni, județul Suceava! Ioana, o fată de doar 18 ani, și-a pus capăt zilelor după ce a fost agresată în nenumărate rânduri de iubitul ei, cu 17 ani mai mare.

Un caz șocant a avut loc în Broșteni, județul Suceava, acolo unde Ioana Pavăl, o fată în vârstă de doar 18 ani, s-a spânzurat în garsoniera în care locuia de una singură. Înainte de a recurge la gestul necugetat, tânăra a sunat la 112 pentru a-și anunța tentativa de suicid și a postat pe Instagram un mesaj de adio. 

”Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava desfășoară activități de cercetare penală, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea circumstanțelor decesului unei tinere, de 18 ani, din orașul Broșteni, jud. Suceava.

În seara de 12.08.2024, în jurul orei 22:00 o tânără a fost identificată decedată, în apartamentul în care locuia, pe raza orașului Broșteni, prezentând urmele unui act suicidal. În cauză a fost efectuată și necropsia cadavrului, fără a fi evidențiate urme ale vreunei infracțiuni intenționate”, a transmis IPJ Suceava.

La scurt timp după tragedie, în spațiul public s-a aflat faptul că Ioana avea o relație de iubire cu șeful Poliției din Broșteni, un bărbat cu 17 ani mai mare decât ea, care ar fi agresat-o pe fată în nenumărate rânduri.

Prietenele adolescentei au povestit cu lux de amănunte cum Dragoș ar fi lovit-o pe Ioana, dar și cum ar fi umilit-o arătându-le colegilor săi poze cu ea dezbrăcată. 

„Bună ziua! Aș vrea să vă fac cunoscută povestea și tragedia Ioanei. Ioana a venit la Broșteni, prin plasament la o familie de acolo. A fost o elevă premiantă, cu un suflet bun și un zâmbet frumos. Încă de la 16 ani a început să aibă relație cu comisarul din Broșteni, care avea în vremea acea aproximativ 33 de ani. Domnul comisar o maltrata, o lovea des, o umilea în fața colegilor lui arătând poze cu ea dezbrăcată, s-a jucat cu ea și a manipulat-o cum a vrut. A profitat de faptul ca era singură, nu avea rude sau părinți. Cei care o aveau în plasament au dat-o afară la 17 ani din cauza domnului comisar. Ne dorim să facem cunoscută această poveste, pentru ca moartea Ioanei să nu fie neînsemnată. Vream ca domnul comisar să plătească pentru faptele lui”, au povestit apropiații Ioanei pentru Glasul Sucevei.

​Ce mesaj i-a trimis Ioana iubitului ei înainte de a-și pune capăt zilelor

După tragedie, în spațiul public au apărut ultimele mesaje Ioana i le-a trimis lui Dragoș. Tânăra în vârstă de 18 ani a vrut să îi arate bărbatului că este puternică și se poate descurca fără el, cu  toate că încă suferea.

„Nu sunt supărată pe tine. Sunt pe mine pentru că n-am loc niciunde. Oricât am căutat niciodată n-am fost de ajuns. Oricât de mult am învățat, oricât de cuminte am fost, oricât de tare am tras să le demonstrez părinților mei ca sunt bună, nu a mers, oricât am încercat să fiu de înțelegătoare, n-am reușit să fiu o soră bună, n-am reușit să fiu o adolescentă normală, n-am reușit să am prieteni sau să fac și eu chestii de adolescenți.

Nu mai vreau să vorbesc unui om care doar tace. Nu mai vreau să n-am unde plânge. Altfel, mă descurc singură. Am trăit 6 luni fără tine. Am investit atât de frumos în mine, am devenit cea mai bună versiune a mea, mi-am dat seama pe atunci când niciun bărbat nu merită să vadă afecțiunea mea, ci doar eu însumi. Bărbatul care mă va iubi cu adevărat, va fi copleșit de lumina mea, căci acolo stâlpul este stabil și interiorul este”, este ultimul mesaj pe care Ioana i l-a trimis iubitului ei.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni