• PRO TV
  • (P) Află de ce ar trebui să închiriezi o mașină cu EvoGo

(P) Află de ce ar trebui să închiriezi o mașină cu EvoGo

(P) Află de ce ar trebui să închiriezi o mașină cu EvoGo

Pleci într-o excursie pe weekend, o vacanță cu familia sau ai nevoie de un vehicul pe o perioadă limitată? Cu o mașină închiriată ai multă flexibilitate și libertate. Sunt multe firme de închirieri auto în București, dar EvoGo iese în evidență cu serviciile sale profesionale.

Iată de ce ar trebui să iei în considerare închirierea unei mașini cu EvoGo:

1.   Flotă variată

Alege o mașină care se potrivește nevoilor și cerințelor tale din flota variată EvoGo. Optează pentru mașini compacte ușor de condus prin oraș, SUV-uri spațioase pentru excursiile cu familia și chiar mașini de lux pentru evenimentele unice din viața ta. Selecția lor de mașini te ajută să găsești autoturismul potrivit pentru cerințele tale, indiferent că vrei să închiriezi pe termen scurt sau lung.

2.   Prețuri competitive

Prețurile competitive sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale firmei de rent a car EvoGo. Nu trebuie să depășești bugetul pentru a închiria o mașină, de aceea la noi vei găsi prețuri de închiriere avantajoase și calitate pe măsură. Nu vei avea de-a face cu taxe ascunse și ți se oferă prețuri transparente pentru ca tu să poți să-ți plănuiești bugetul. Verifică constant site-ul EvoGo pentru că poți să prinzi oferte speciale și discounturi binevenite oricând.

3.   Opțiuni de închiriere flexibile

Știm că nevoile fiecărui om sunt diferite tocmai de-asta am pregătit pentru tine opțiuni de închiriere flexibile. Ai nevoie de o mașină pentru câteva zile, o săptămână sau chiar mai mult? EvoGo îți poate oferi o mașină pe ce perioadă alegi tu. Dar flexibilitatea nu se oprește aici. Poți să-ți alegi locația de preluare și predare în diverse puncte din oraș fără a te grăbi să o duci în parcul auto.

4.   Flotă modernă și bine întreținută

Siguranța și fiabilitatea sunt alte două caracteristici fără de care o firmă de închirieri auto profesională nu poate funcționa. EvoGo îți pune la dispoziție o flotă modernă, vehicule bine întreținute care sunt supuse inspecțiilor și întreținerii periodice. Rămânem fideli calității serviciilor pentru ca tu să conduci fără stres știind că mașina ta e într-o condiție excelentă. Experiența ta cu EvoGo va fi la superlativ și datorită mașinilor moderne care au cele mai noi funcții și ultimele tehnologii.

5.   Dotări suplimentare

EvoGo îți oferă numeroase dotări suplimentare pentru ca tu să ai o experiență la cel mai înalt nivel. De la sistem de navigație GPS și scaune de copil la adăugare în contract a unui șofer adițional și asigurare auto inclusă, cu EvoGo ai pachetul complet pentru ca întreaga călătorie să fie plăcută. Aceste opțiuni extra îți asigură liniștea pe toată perioada închirierii.

Dacă alegi să închiriezi cu EvoGo ai numeroase beneficii, de la flotă diversă și bine întreținută la prețuri transparente și multă flexibilitate. Fie că alegi să închiriezi pe persoană fizică sau juridică, la noi vei avea multe opțiuni convenabile și flexibile. Descoperă azi cum e să ai parte de un proces de închiriere simplu și rapid cu evogo.ro.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni