• PRO TV
  • Confruntarea din play off-ul Europa League, dintre LASK Linz – FCSB, poate fi urmărită, în exclusivitate, pe VOYO!

Confruntarea din play off-ul Europa League, dintre LASK Linz – FCSB, poate fi urmărită, în exclusivitate, pe VOYO!

Confruntarea din play off-ul Europa League, dintre LASK Linz – FCSB, poate fi urmărită, în exclusivitate, pe VOYO!

Visul european continuă pentru FCSB! Săptămâna trecută, campioana României a pierdut meciul disputat împotriva campioanei Cehiei și a ratat șansa de a se califica în play-off-ul celei mai importante competiții între echipele de club. Cu toate acestea, speranțele rămân încă sus!

FCSB mai are o șansă de a-și demonstra puterea și de a trece peste dezamăgire: joi, în direct, exclusiv pe VOYO, va întâlni LASK Linz în prima manșă a play off-ului Europa League.

Știind că s-a calificat deja în faza grupelor în Conference League în cazul pierderii dublei manșe, echipa condusă de Elias Charalambous este pregătită să joace într-un singur suflu și să câștige pentru toți suporterii săi. În drumul lor spre grupele Europa League, mai este o etapă: confruntarea cu LASK Linz, echipa austriacă care a încheiat sezonul trecut pe locul al treilea în campionatul lor local.

Dacă FCSB a jucat deja în preliminariile Ligii Campionilor cu Virtus în primul tur, Maccabi Tel Aviv în al doilea și Sparta Praga în al treilea, pentru LASK, acestea vor fi primele jocuri europene ale sezonului.

Partida este programată joi, începând cu ora 20:00, pe „Raiffeisen Arena” din Linz și va fi disponibilă pentru toți abonații VOYO.

Studio Sport, cu Ștucan, Marica, Raț și Nenciu, de la 19.30


Costin Ștucan (jurnalist IAM Sport) îi va avea invitați de la 19:30, LIVE pe VOYO, pe Ciprian Marica, Răzvan Raț și Andru Nenciu, într-o emisiune-maraton în care va fi prefațată partida din Austria, iar apoi vor fi analizate momentele-cheie ale meciului contând pentru manșa tur din play-off-ul Europa League.

Prima parte a emisiunii Studio Sport e difuzată de la 19:30 până la 19:59, iar Costin Ștucan și invitații săi vor analiza prima repriză a confruntării la pauză, tot pe VOYO.

Concluziile și interviuri din Austria realizate de Cornelia Vlădan (corespondent Pro TV și Sport.ro) le veți putea viziona timp de o jumătate de oră, tot pe VOYO, după finalul partidei LASK Linz - FCSB.

Nu ratați primul meci din play off-ul Europa League între LASK Linz și FCSB, în direct, pe VOYO!   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni