• PRO TV
  • Ramona Gabor și Pescobar, cel mai nou cuplu petrecăreț de pe litoral. Afaceristul și sora Monicăi s-au distrat de minune la unul din cluburile de fițe din Mamaia

Ramona Gabor și Pescobar, cel mai nou cuplu petrecăreț de pe litoral. Afaceristul și sora Monicăi s-au distrat de minune la unul din cluburile de fițe din Mamaia

Ramona Gabor și Pescobar, cel mai nou cuplu petrecăreț de pe litoral. Afaceristul și sora Monicăi s-au distrat de minune la unul din cluburile de fițe din Mamaia

Ramona Gabor a revenit în România și, după ce a petrecut câtva timp alături de Irina Columbeanu, a plecat direct la mare, unde s-a distrat alături de Pescobar și de câțiva prieteni.

 

Gallery

Joi, 15 august, Ramona Gabor a participat la o petrecere de fițe de pe litoral, împreună cu mai multe persoane, printre care s-a numărat și Pescobar. Cei doi au stat chiar la aceeași masă, însă nu au interacționat foarte mult.

Ramona Gabor, petrecere de zile mari, alături de Pescobar

Amândurora le plac petrecerile și se distrează de minune ori de câte ori au ocazia, iar Mamaia a devenit, pentru o zi, locul lor preferat. Ramona Gabor și Pescobar s-au distrat la un club de fițe de pe litoral și au fost chiar destul de apropiați unul de altul, stând la aceeași masă.

Citește și:

​Petrecerea a avut și un dress code, toți invitații fiind nevoiți să vină îmbrăcați în alb. La aceeași masă, alături de cei doi, s-au aflat și câțiva apropiați de-ai afaceristului, fiind vorba de Gabriel Cucli și Caz Stan.

Pescobar și Ema Uta, pe insula milionarilor

La finalul lunii iulie, Ema Uta și Pescobar au plecat în Mykonos, o destinație de lux aleasă de toți cei care vor să se distreze până la răsărit. Aceștia au fost surprinși împreună, însă nu ca un cuplu, deoarece s-au întâlnit datorită unor prieteni comuni.

Conform Spynews, Caz Stan a mărturisit că Ema Uta și Pescobar nu se întâlniseră niciodată până să ajungă în Mykonos, iar, acolo, au stat puțin de vorbă, deoarece a fost salutat de una dintre prietenele cu care make-up artista venise în Grecia.

Citește și:

​Mai mult decât atât, se zvonește că Ema Uta nu a plecat doar cu două prietene în Mykonos, acolo fiind și Andrei Barbu, dezvoltatorul imobiliar alături de care a fost văzută sărutându-se, în urmă cu mai multe luni, după una dintre despărțirile de Alex Bodi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni