• PRO TV
  • Imaginea pe care o așteptau toți fanii: Andreea Marin în costum de baie! "Wow, ce frumusețe și ce corp!"

Imaginea pe care o așteptau toți fanii: Andreea Marin în costum de baie! "Wow, ce frumusețe și ce corp!"

Imaginea pe care o așteptau toți fanii: Andreea Marin în costum de baie! "Wow, ce frumusețe și ce corp!"

Andreea Marin și-a încântat fanii cu câteva imagini de pe plajele din Sardinia, acolo unde a călătorit pentru a realiza un proiect profesional. Însă vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul, impresionându-și admiratorii cu fotografii și clipuri video din escapada ei italiană.

A trecut mai bine de un an de când vedeta s-a transformat din punct de vedere fizic. Andreea Marin a slăbit aproape 20 de kilograme și a reușit să se mențină. La 49 de ani, are silueta mult visată și face furori cu aparițiile ei în costum de baie. Fanii i-au făcut o mulțime de complimente.
"Wow, ce frumusețe și ce corp!"
“Ești unică!
“Cea mai frumoasă!”, i-au scris aceștia.

Gallery


Andreea Marin a vorbit despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus și să obțină o siluetă de fotomodel.
E complicat. Am ținut un jurnal timp de un an asupra schimbărilor pe care pas cu pas le-am făcut, dar, în esență, dieta a fost esențială. Eu nu am slăbit cu sport, după 6 luni am început să fac și mișcare, dar asta pentru a menține și pentru a ajuta ceea ce obținusem deja. Însă am ținut o dietă și cu sfaturile date de Carmen Barcan și urmate de mine, pentru că ea este și terapeut pe această parte de nutriție. Apoi, e foarte important, în momentul în care slăbești, să faci proceduri corporale. Am greutatea din liceu acum, dar în procesul acesta de slăbire trebuie să îți ajuți pielea, corpul să arate bine chiar dacă ai pierdut multe kilograme”, a spus Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni