• PRO TV
  • Tatăl lui Lamine Yamal, puștiul care a scris istorie la EURO 2024, a fost înjunghiat într-o parcare. În ce stare se află - VIDEO

Tatăl lui Lamine Yamal, puștiul care a scris istorie la EURO 2024, a fost înjunghiat într-o parcare. În ce stare se află - VIDEO

Tatăl lui Lamine Yamal, puștiul care a scris istorie la EURO 2024, a fost înjunghiat într-o parcare. În ce stare se află - VIDEO

Lamine Yamal trece prin clipe groaznice după ce tatăl lui a fost înjunghiat de mai multe ori într-o parcare.

Mounir Nasraoui, tatăl noului star al fotbalului spaniol Lamine Yamal, atacantul echipei FC Barcelona, a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Mataro, localitate aflată la circa 30 km de Barcelona.

Au fost arestate 4 persoane

Tatăl fotbalistului a fost transportat la un spital din Badalona, iar poliţia a arestat patru persoane suspectate că au participat la atacul cu armă albă asupra acestuia.

În prezent victima se află în stare stabilă la spital. Lamine Yamal a participat joi dimineaţă la antrenamentul echipei FC Barcelona.

Nasraoui a fost înjunghiat la câteva ore după o primă încăierare cu locuitorii unei clădiri în faţa căreia îşi plimba câinele.

Puștiul Barcelonei a înscris cel mai frumos gol de la Euro 2024

La nici 17 ani, Lamine Yamal a devenit erou național în Spania și a intrat în istoria fotbalului european. Puștiul minune a marcat golul egalizator în semifinala Spania – Franța, devenind astfel cel mai tânăr debutant și marcator la un campionat european, când Spania a câștigat Euro 2024.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni