• PRO TV
  • Răsturnare de situație! Jennifer Lopez și Ben Affleck au uitat de divorț? Ce a făcut celebra artistă

Răsturnare de situație! Jennifer Lopez și Ben Affleck au uitat de divorț? Ce a făcut celebra artistă

Răsturnare de situație! Jennifer Lopez și Ben Affleck au uitat de divorț? Ce a făcut celebra artistă

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck una foarte tumultuoasă și a captat atenția a milioane de oameni din întreaga lume.

Gallery

​De la prima lor idilă în anii 2000, cunoscută popular sub numele de „Bennifer”, până la prima lor despărțire surprinzătoare, cuplul a demonstrat că dragostea poate fi pe cât de complicată, pe atât de fascinantă.

Cu toate acestea, împăcarea lor în 2021 i-a surprins pe mulți. Dar după ce s-au căsătorit în 2022, zvonurile despre o posibilă criză între Jennifer și Ben au fost pe buzele tuturor.

Aparițiile publice ale cuplului, care altădată emanau iubire, au făcut loc unor imagini care dezvăluie tensiune și distanță.

Deși ambii au păstrat o atitudine rezervată în fața presei, evitând comentariile care ar alimenta speculațiile, semnele unei posibile rupturi devin din ce în ce mai evidente.

Jennifer l-a vizitat pe Ben Affleck la noua casă

După ce au petrecut majoritatea verii separați, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reîntâlnit în acest weekend. Conform unei surse apropiate, Lopez, care are 55 de ani, a fost în vizită la noua locuință a actorului din Brentwood. Sursa a mai menționat că, în aceeași zi, Jennifer l-a însoțit pe fiul lui Ben, Samuel, la mall.

Lopez, care are gemenii Max și Emme din căsnicia anterioară cu Marc Anthony, își dorește să petreacă timp alături de copiii lui Affleck înainte de debutul anului școlar, conform unei surse. Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner, sunt părinții a trei copii: Violet, în vârstă de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel.

„Faptul că nu este mereu alături de Ben nu înseamnă că nu îi pasă de copiii lui,” a declarat sursa pentru PEOPLE. „Întotdeauna le-a acordat atenție. Anul trecut, a dedicat luni întregi căutării casei perfecte pentru familia lor extinsă.

Acum, fiind din nou în L.A., își dorește să petreacă timp de calitate cu copiii înainte ca școala să înceapă și Violet să plece la facultate.”

De asemenea, recent s-a vorbit despre o posibilă apariție comună la un eveniment important, care ar putea fi o încercare de a lăsa divergențele în urmă și de a arăta lumii că, în ciuda suișurilor și coborâșurilor, iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este încă o realitate, cuplul urmând să prezinte în câteva zile, în premieră la Festivalul de Film de la Toronto, Unstoppable, un film produs de el pentru Festivalul de Film de la Toronto.

Vor apărea Ben Affleck și JLo împreună la premiera noului său film?

Luna viitoare, JLo și Ben ar putea avea prima lor întâlnire publică după mult timp, la Festivalul de Film de la Toronto, care se desfășoară între 5 și 15 septembrie. Evenimentul va fi premiera mondială a filmului Unstoppable, un film în care ea joacă, iar el este producător.

Unstoppable este o dramă sportivă emoționantă inspirată din povestea adevărată a lui Anthony Robles, un tânăr student de colegiu hotărât să devină wrestler profesionist. Filmul va fi lansat în cinematografe în decembrie, dar va fi prezentat la Festivalul de Film de la Toronto. În afară de JLo, în film mai joacă Jharrel Jerome, Bobby Cannavale, Michael Peña și Don Cheadle.

Pentru premieră, este aproape sigur că Jennifer va fi prezentă, ea fiind marea vedetă a filmului, dar în ceea ce-l privește pe Ben, nu este clar dacă va dori să pășească pe covorul roșu. El însuși a recunoscut că nu-i place expunerea publică și, date fiind circumstanțele, probabil că vrea să o evite cu orice preț. Doar timpul va spune dacă această reapariție va fi începutul unei noi etape în relația lor sau doar un gest cordial între doi oameni care au împărtășit atât de multe în trecut.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni