• PRO TV
  • CRBL face ravagii cu iubita tinerică. Cum au fost surprinși recent la cumpărături

CRBL face ravagii cu iubita tinerică. Cum au fost surprinși recent la cumpărături

CRBL face ravagii cu iubita tinerică. Cum au fost surprinși recent la cumpărături

Elena este istorie pentru CRBL. Artistul nu își mai încape în piele de fericire în prezența noii iubite, mai tânără cu 22 de ani.

Gallery

​La patru luni de la divorț, CRBL pare că a trecut cu ușurință peste cei 16 ani de relație cu Elena. De ceva timp, artistul apare în compania aceeași domnișoare. Pe numele ei Olga, tânăra originară din Republica Moldova, l-a făcut pe artist să simtă, din nou, fluturi în stomac.
Deși nu și-a asumat relația cu tânăra de 23 de ani, CRBL și iubita tinerică sunt surprinși tot mai des împreună.

Cum au fost surprinși CRBL și iubita tinerică la cumpărături, recent

Artistul în vârstă de 46 de ani pare că este la a doua tinerețe, se pare că Olga, de profesie fotomodel, îi alină foarte bine rănile după divorțul de Elena. CRBL pare că trăiește o iubire intensă cu noua lui iubită, cu 22 de ani mai tânără.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși, de către fotoreporterii Click, la o sesiune de cumpărături la un supermarket din zona Vitan.

Îmbrăcați amândoi în ținute de vară, lejere, cei doi păreau că se înțeleg de minune împreună, ca o adevărată familie. În timp ce iubita verifica cu atenție factura de la supermarket, artistul o urmărea cuminte, ca un iubit ascultător, cărând după el pungile înțesate de cumpărături.

Artistul este prins în mrejele tinerei, care atrăgea toate privirile trecătorilor etalându-și nurii într-un maiou foarte sexy. Și CRBL avea un aer de puștan, alegând să poarte niște bermude în carouri.

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni