• PRO TV
  • Irina Columbeanu, pusă la zid de internauți. Adolescenta a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat în camera de hotel: „Deja a început”

Irina Columbeanu, pusă la zid de internauți. Adolescenta a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat în camera de hotel: „Deja a început”

Irina Columbeanu, pusă la zid de internauți. Adolescenta a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat în camera de hotel: „Deja a început”

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă veritabilă și a atras simpatia internauților, după ce a început să devină din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare.

Gallery

Cu toate acestea, o parte din cei care o urmăresc pe Irina Columbeanu pe rețelele de socializare nu sunt încântați de schimbarea de comportament prin care trece și susțin că s-a schimbat foarte mult, începând să semene cu mama ei.

Irina Columbenau, comparată cu Monica Gabor

Irina Columbeanu a ajuns în centrul atenției din ce în ce mai mult, după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, a venit în România, pentru a-și vizita tatăl. Tânăra continuă să fie o prezență discretă pe rețelele de socializare, însă nu se sfiește din a posta diverse fotografii sau filmulețe pe platformele de socializare.

Cu toate că este o fire liniștită, faptul că a început să se expună purtând haine și accesorii de lux nu este văzut cu ochi prea buni de toată lumea și sunt persoane care au început să o compare cu Monica Gabor.

„S-a dus inocența”, „Deja a început?”, „Pe urmele mamei, din păcate”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea Irinucăi.

@irinac111

??

♬ original sound - Uncyphill

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele său vitreg

La scurt timp după întoarcerea în România, Irina Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are cu Anthony, fiul lui Mr. Pink. De șase ani, Irinuca s-a mutat în America, împreună cu mama ei și locuiesc în casa afaceristului chinez.

Chiar dacă, între ei, este o diferență de șase ani, Irinuca a mărturisit că se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună. Chiar dacă, la început, a fost destul de greu pentru ea să se adapteze noii vieți de peste ocean, a reușit să se integreze și, acum, se bucură de tot ceea ce îi oferă șara tuturor posibilităților.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni