• PRO TV
  • A abandonat-o într-un orfelinat, dar acum o imploră să o ierte. Mama lui Simone Biles, mesaj emoționant pentru campioana olimpică

A abandonat-o într-un orfelinat, dar acum o imploră să o ierte. Mama lui Simone Biles, mesaj emoționant pentru campioana olimpică

A abandonat-o într-un orfelinat, dar acum o imploră să o ierte. Mama lui Simone Biles, mesaj emoționant pentru campioana olimpică

Acum este celebră, bogată și campioană olimpică, însă Simone Biles nu a avut întotdeauna o viață fericită. În copilărie, Simone și frații ei au fost abandonați de mama lor, dependentă de droguri, într-un orfelinat. Gimnasta a fost ulterior adoptată de bunicii ei, care au crescut-o și au sprijinit-o în cariera ei sportivă.

Publicația britanică Daily Mail a luat legătura cu mama biologică a lui Simone, Shanon Biles, care îi cere iertare fiicei sale și trăiește cu speranța că aceasta va accepta să o întâlnească în viitor.

„A fost greu să-mi dau copiii, dar a trebuit să fac ce trebuie. Nu eram în stare să am grijă de ei. Eram dependentă de droguri și [tatăl meu] nu voia ca eu să intru și să ies din viețile lor când nu eram bine”, a explicat ea pentru DailyMail.com.

Simone a exclus-o total din viața ei și nu țin legătura – Shanon nu a fost invitată nici măcar la nunta gimnastei cu jucătorul NFL Jonathan Owens.

„Aș dori să fac pace cu Simone personal – aștept doar să mă contacteze. I-aș cere doar să mă ierte. Putem merge mai departe? Nu mă judecați pentru trecutul meu. Să mergem înainte. Aștept oportunitatea, dar depind de ea să vină la mine. Hai să ne așezăm. Trebuie doar să am răbdare. Are 27 de ani acum. S-a căsătorit. Mi-ar fi plăcut să fac parte din asta, dar trebuie doar să aștept. Nu poți forța pe nimeni.” a mai spus mama lui Simone Biles.

Shanon susține că în prezent este în “recuperare” și că nu s-a mai atins de droguri. „Nu lucrez acum din cauza unor probleme medicale, dar când lucrez, lucrez ca și casier la Save A Lot. Nu sunt persoana care eram înainte. Sunt bine, astăzi. Sunt o persoană iubitoare. Ți-aș da cămașa de pe mine. Sunt foarte diferită de ceea ce s-a spus despre mine.”
 

Dar, oricât de mult s-a schimbat de-a lungul anilor, relația dintre ea și Simone nu s-a îmbunătățit.
„Ce aud despre Simone, aud de la tatăl meu. Vorbesc cu tata tot timpul. Suntem bine acum. A fost ziua lui de naștere, și am sunat să-i spun la mulți ani.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni