• PRO TV
  • Ce a putut să primească o turistă la „All Inclusive” în stațiunea Jupiter de pe litoralul românesc. Experiența i-a șocat pe internauți: „Nu mai mergem”

Ce a putut să primească o turistă la „All Inclusive” în stațiunea Jupiter de pe litoralul românesc. Experiența i-a șocat pe internauți: „Nu mai mergem”

Ce a putut să primească o turistă la „All Inclusive” în stațiunea Jupiter de pe litoralul românesc. Experiența i-a șocat pe internauți: „Nu mai mergem”

O turistă a avut parte de o experiență deplorabilă la un complex hotelier din stațiunea Jupiter de pe litoralul românesc. Femeia a povestit cu lux de amănunte condițiile cazării, dar și ce mâncare a primit la „All Inclusive”.

Din ce în ce mai mulți oameni aleg  să își petreacă concediul de vară departe de litoralul românesc din cauza condițiilor nefavorabile de pe plajă, dar și a costurilor ridicate la șezlonguri. Cu toate acestea, câțiva români care nu își permit să plece în străinătate, încă optează pentru stațiunile de la malul Mării Negre, în speranța că vor avea parte de un sejur de neuitat. 

​O turistă a hotărât ca anul acesta să încurajeze turismul românesc și a ales să meargă alături de familia sa pe litoralul Mării Negre, mai exact în stațiunea Jupiter. Acolo, aceasta a fost cazată la un complex hotelier de tipul „All Inclusive”, unde atât micul dejun, cât și prânzul și cina erau suportate în costurile cazării.

​Totuși, experiența ei nu a fost una fericită. Românca a povestit pe Facebook cum la micul dejun au primit gem și miere la borcan, în timp ce la prânz și cină au mâncat doar paste.

„Poate că sunt eu cârcotașă, dar „complexul hotelier” din Jupiter are condiții jalnice de cazare, iar conceptul de all inclusive înseamnă muuulte paste (la toate mesele) și la micul dejun, gem și miere la borcan… Ne-a plăcut, dar altă dată nu mai mergem… Și mai zic unii că trebuie să încurajăm și să susținem turismul românesc…”, se arată în postarea de pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni