• PRO TV
  • Fotografiile care au adunat 14 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore! Cum a apărut Leo Messi în vacanță alături de soția Antoanella și cei trei băieți

Fotografiile care au adunat 14 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore! Cum a apărut Leo Messi în vacanță alături de soția Antoanella și cei trei băieți

Fotografiile care au adunat 14 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore! Cum a apărut Leo Messi în vacanță alături de soția Antoanella și cei trei băieți

Ce familie superbă are Leo Messi! Spre deosebire de Ronaldo, eternul său rival, argentinianul postează rar imagini cu soția și fiii săi pe rețelele de socializare. Internauții care au intrat recent pe pagina sa de Instagram au avut parte însă de o surpriză.

Fotbalistul se află în vacanță și se relaxează alături de Antoanella și cei trei fii ai lor, Thiago, Matteo și Ciro.

Lionel și frumoasa sa soție au distribuit pe contul de Instagram mai multe imagini din vacanța însorită, iar like-urile au curs valuri.

Gallery

„Vara și ei”, au scris cei doi în dreptul postării care s-a viralizat instant. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografiile au adunat peste 14 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore. Internauții au admirat-o pe Antoanella în costum de baie.

Nevasta lui Messi a făcut furori într-un costum de baie roz, în timp ce fotbalistul și-a etalat tatuajele de pe trup. Cei trei băieți au crescut și seamănă din ce în ce mai mult cu celebrul lor tată.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Cei cinci s-au relaxat la bordul unei ambarcațiuni de lux. Starul lui Inter Miami va rămâne pe tușă pentru o perioadă nedeterminată, după ce și-a deteriorat ligamentele gleznei în timpul finalei Copa America de la începutul verii. Argentina a învins Columbia în finală grație golului marcat de Lautaro Martinez în prelungiri.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni