• PRO TV
  • Cererea lui Vlad Pascu a surprins pe toată lumea. Ce a putut să le ceară magistraților: „M-a mirat cererea lui, vrea să fie...”

Cererea lui Vlad Pascu a surprins pe toată lumea. Ce a putut să le ceară magistraților: „M-a mirat cererea lui, vrea să fie...”

Cererea lui Vlad Pascu a surprins pe toată lumea. Ce a putut să le ceară magistraților: „M-a mirat cererea lui, vrea să fie...”

Vlad Pascu vrea să scape din arest! Tânărul care au ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai le-a spus judecătorilor că are nevoie să meargă la psihiatru şi că nu mai poate îndura.

Gallery

​Judecătorii din Mangalia discută miercuri solicitarea făcută de avocaţii lui Vlad Pascu, tânărul care ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, după ce a condus sub influența substanțelor interzise.

Vlad Pascu vrea să meargă la psihiatru

Un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu are loc, miercuri, la Judecătoria Mangalia, la aproape un an de la producerea accidentului rutier de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

Pascu vrea să scape de arestul preventiv, precizând că vrea să meargă la psihiatru şi la dezintoxicare pentru a-şi urma tratamentul.

Ucigașul celor doi tineri studenți şi-a început pledoaria prin a-şi cere scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A spus că e pe deplin conştient de ce a făcut şi că tot acest timp petrecut în spatele gratiilor l-a făcut să-şi reevalueze ideile şi că îşi doreşte să devină un om mai bun. Vrea, însă, să fie condamnat cât mai repede, dar ar vrea să fie, totuşi, trimis în arest la domiciliu pentru că, spune el, nu a mai putut să-şi îmbrăţişeze familia.

Avocaţii lui au mai spus că are grave probleme de sănătate, iar în penitenciar nu poate beneficia de tratamente.

Mama Robertei, tânăra ucisă în tragicul accident, a declarat că Vlad Pascu este „este învățat ce să spună de avocații lui” și că „nu e sincer”.

„M-a mirat cererea lui, vrea să fie eliberat să își îmbrățișeze părinții, dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat cât a fost în libertate. Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă, ca noi, părinții lor, să-i îmbrățișăm. Dacă se va da în arest la domiciliu, poate dispărea. Îmi spune mie să-l credem pe cuvânt. Nu-l credem pe cuvânt. Vrea tratament... da, este suferind, vrea tratament. Pe copiii noștri nu-i mai doare nimic. De ce părinții lui nu s-au îngrijit când trebuia de el, atunci trebuia să aibă grijă de el, să-l supravegheze. Acum vrea să învețe, probabil în octombrie începe facultatea și de asta vrea la domiciliu, să învețe, mai are puțin și începe facultatea. Nu mi s-a părut sincer. Este învățat ce să spună de avocații lui.”, a declarat mama Robertei pentru un site de știri.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Facebook, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni