• PRO TV
  • Apariție diafană și plină de farmec! Claudia Pătrășcanu și-a cucerit fanii cu un look a la J LO: „Mai frumoasă ca oricând”

Apariție diafană și plină de farmec! Claudia Pătrășcanu și-a cucerit fanii cu un look a la J LO: „Mai frumoasă ca oricând”

Apariție diafană și plină de farmec! Claudia Pătrășcanu și-a cucerit fanii cu un look a la J LO: „Mai frumoasă ca oricând”

Claudia Pătrășcanu și-a cucerit fanii cu cele mai recente imagini postate pe contul de socializare, acolo unde are peste 130.000 de urmăritori.

Cu un look a la J Lo, într-o rochie baby doll cu flori și un zâmbet radiant, Claudia a primit zeci de complimente pe rețelele de socializare.

Gallery

Artista a optat pentru un make-up natural, bucle lejere și sandale cu toc amețitor, care i-au pus în valoare picioarele interminabile.

Ședința-foto a primit nenumărate aprecieri, iar internauți au fost cuceriți de apariția diafană și plină de farmec a artistei. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Atât de frumoasă și feminină! O femeie naturală!”

„Chiar că e J Lo”

„Mai frumoasă ca oricând!”

„De când îți zic J Lo”

„Superbă, naturală, nimic mai frumos!”

„O femeie superbă”, i-au scris urmăritorii în secțiunea de comentarii.

La 46 de ani și după două nașteri, Claudia Pătrășcanu arată impecabil. Artista are doi băieți din căsnicia cu Gabi Bădălau. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, iar divorțul a durat ani buni pentru că afaceristul și cântăreața nu au căzut de acord în privința custodiei copiilor.

Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni