• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 august 2024. Berbecii au parte de o zi intensă în plan amoros, Săgetătorii trebuie să-și verifice situația financiară

Horoscop zilnic 16 august 2024. Berbecii au parte de o zi intensă în plan amoros, Săgetătorii trebuie să-și verifice situația financiară

Horoscop zilnic 16 august 2024. Berbecii au parte de o zi intensă în plan amoros, Săgetătorii trebuie să-și verifice situația financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 16 august 2024.

Berbec

Astăzi se anunță o zi intensă în planul profesional, dar și-n relația de cuplu, pentru că este posibil să fi ratat anumite detalii, din grabă, și acum ți se fac reproșuri. Luna îți traversează cel mai înalt punct din harta astrologică și îți aduce multă responsabilitate în tot ce faci, pentru că este la mijloc imaginea ta.

Taur

Astăzi este posibil să intri în conflicte de idei, pentru că nu ești de acord cu opiniile și convingerile celor cu care interacționezi. În partea a doua a zilei, găsești soluție la o problemă de natură profesională, după ce analizezi mai multe variante. De asemenea, ești interesat să explorezi un domeniu nou pentru tine. În sectorul sentimental, s-ar putea să fii reținut, pentru că evenimentele din ultima perioadă au adus multe provocări.

Gemeni

Pe măsură ce avansezi în zi, apar tot mai multe provocări și este important să știi să gestionezi, să nu reacționezi impulsiv, dacă apar situații neașteptate în planul financiar. Și planul sentimental este activat de un aspect tensionat și recomandarea astrelor este să ai răbdare, să nu intri în conflicte până nu verifici niște informații.

Rac

Luna îți traversează sectorul relațiilor și formează niște aspecte tensionate, așa că ar trebui să nu insiști asupra lucrurilor pe care nu le poți controla în sfera mariajului și parteneriatelor profesionale. Poți căuta un compromis sau o cale de mijloc, pentru a aplana niște conflicte.

Leu

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul muncii și activităților profesionale și este nevoie să ai grijă la modul în care comunici, transmiți sau primești informațiile, pentru că este posibil să apară neînțelegeri din cauza unor aspecte pe care le scapi. Răspunde provocărilor cu atenție și răbdare, pentru că succesul depinde de felul în care îți ordonezi sarcinile și capacitatea de concentrare!

Fecioară

Astăzi pot să apară dificultăți în sfera amoroasă. Te simți blocat și neînțeles și nu ai dispoziție să clarifici, ci ții pentru tine nemulțumirile. Peste câteva zile vei vedea că amânările și blocajele te vor ajuta în demersurile tale viitoare, mai ales dacă erai nerăbdător să iei o decizie, care ulterior s-ar fi dovedit a nu fi bună.

Balanță


Cel mai bun sfat pentru astăzi este să nu încerci să-ți pierzi timpul cu ceva ce nu poți schimba, legat de casă sau relațiile cu familia. Pe de altă parte, te concentrezi pe o perspectivă nouă în planul profesional și pe găsirea unor subiecte care să-ți trezească interesul.

Scorpion

Recomandarea zilei de astăzi este să încetinești ritmul și să faci ceva plăcut pentru tine. Ai nevoie de liniște și relaxare, de conversații plăcute și plimbări. De asemenea, curiozitatea este stârnită să afli vești sau informații legate de o persoană de care ești interesat.

Săgetător

Înainte de a-ți face planuri de vacanță sau pentru un minisejur, verifică situația financiară, pentru că este posibil să fi scăpat din vedere că ai cheltuieli în plus, de care ai uitat. În partea a doua a zilei, stabilești o întâlnire cu unul dintre prieteni.

Capricorn

Luna îți activează zodia și ești foarte organizat în orice întreprinzi. Ai motivație să-ți duci la îndeplinire niște obiective. Apar și blocaje, dar nu trebuie să-ți faci griji, pentru că-ți vor permite să faci niște modificări, astfel încât să se așeze mult mai bine lucrurile. În planul relational, s-ar putea să fie nevoie de o revizuire a obiectivelor comune.

Vărsător

Dacă ai cheltui peste măsură în ultima perioadă, astăzi este posibil să fie nevoie să te reorganizezi. Ai parte de limitări în planul financiar. De asememea, s-ar putea să primești informații sau vești, care să te pună pe gânduri. Echilibrul și răbdarea sunt importante să identifici ce nu merge și trebuie îndreptat.

Pești

Astăzi se anunță o zi plăcută dacă te întâlnești cu prietenii și puneți la cale un proiect comun, dar complicată la serviciu, din cauza unor schimbări, care nu mai suportă amânare. În planul personal, conversațiile cu cineva apropiat ar putea să te ajute să vezi o chestiune profesională dintr-o altă perspectivă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni