• PRO TV
  • Jennifer Lopez, avertizată în privința căsniciei cu Ben Affleck. Singurul susținător al actorului este chiar mama artistei: „Este un nemernic”

Jennifer Lopez, avertizată în privința căsniciei cu Ben Affleck. Singurul susținător al actorului este chiar mama artistei: „Este un nemernic”

Jennifer Lopez, avertizată în privința căsniciei cu Ben Affleck. Singurul susținător al actorului este chiar mama artistei: „Este un nemernic”

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi semnat actele de divorț și s-ar pregăti pentru o declarație comună, în care să anunțe că nu mai formează un cuplu de ceva timp. Până atunci, din ce în ce mai multe informații ies la iveală și fac lumină în ceea ce privește separarea celor doi.

Gallery

Pe cât de discreți au fost în ceea ce privește relația, pe atât de multe zvonuri apar acum despre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Potrivit presei de peste ocean, actorul nu ar fi fost văzut cu ochi deloc buni de apropiații artistei, fiind destul de sceptici în ceea ce privește mariajul lor.

Apropiații lui Jennifer Lopez nu au fost de acord cu Ben Affleck

Toată lumea știe că, la începutul anilor 2000, Jennifer Lopez și Ben Aflleck s-au despărțit, iar reluarea poveștii de iubire, care a avut loc în urmă cu doar câțiva ani, a fost o adevărată surpriză.

La scurt timp după ce Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck, câteva persoane din anturajul acesteia ar fi avertizat-o să se gândească foarte bine înainte de a se mărita, dată fiind istoria lor amoroasă.

Citește și:

​Sfatul venit din partea unei prietene, pe nume Leah Remini, nu a fost primit prea bine de Jennifer Lopez, care a decis să nu o invite la nuntă.  Cu toate acestea, singurul aliat pe care Ben Affleck îl are se pare că ar fi chiar soacra sa: „Nimeni, cu excepția mamei lui Lopez, nu-l place pe Ben Affleck. Este un nemernic”.

Jennifer Lopez și-a serbat ziua de naștere fără Ben Affleck

Jennifer Lopez a împlinit, în urmă cu trei săptămâni, 55 de ani și a dat o petrecere de zile mari, însă marele absent a fost nimeni altul decât Ben Affleck. O sursă apropiată acesteia a mărturisit că Jennifer Lopez s-a resemnat cu ideea divorțului și își trăiește viața din plin, pregătindu-se pentru tot ceea ce urmează în viitor.

Citește și:

„Ea are, întotdeauna, o atitudine potiviă, chiar și atunci când lucrurile nu sunt perfecte. A fost liberă și a putut să se concentreze pe ceea ce urmează”, au spus persoane apropiate celor doi.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni