• PRO TV
  • Cum a reacționat soția lui Mark Zuckerberg după ce el i-a dăruit o statuie și a instalat-o în curtea casei. Ce semnifație poartă opera de artă

Cum a reacționat soția lui Mark Zuckerberg după ce el i-a dăruit o statuie și a instalat-o în curtea casei. Ce semnifație poartă opera de artă

Cum a reacționat soția lui Mark Zuckerberg după ce el i-a dăruit o statuie și a instalat-o în curtea casei. Ce semnifație poartă opera de artă

Mark Zuckerberg se numără printre cei mai nonconformiști miliardari ai lumii. Până și cadourile pe care i le face soției sunt ieșite din comun. Recent, fondatorul platformei Facebook a comandat o statuie cu chipul soției și a instalat-o în grădina din spatele casei.

Gallery

​Statuia o înfățișează pe Priscilla Chan, care pare că stă în bătaia vântului, purtând o haină argintie. 

Mark Zuckerberg (40 de ani), care deține o avere de peste 180 de miliarde de dolari, l-a rugat pe artistul american Daniel Arsham să realizeze o statuie pentru soția lui, Priscilla Chan, în vârstă de 39 de ani. Pasionat de Roma antică, Zuckerberg a dorit prin acest mod să-și exprime dragostea și admirația față de mama celor trei copii ai săi, scrie people.com.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Priscilla pozează lângă statuia care i-a fost dedicată, iar look-ul ales de ea pare total diferit. În fotografie, femeia este văzută sorbind dintr-o cană verde (asemănătoare cu culoarea statuii) în timp ce poartă un halat roz prafuit cu detalii albe și albastre. 

„Readucerea tradiției romane de a face sculpturi ale soției”, a subtitrat Zuckerberg postarea, care include și un videoclip cu statuia realizat în grădina casei sale. 

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată la o petrecere la facultate în 2003, când amândoi mergeau la Harvard. S-au căsătorit într-o ceremonie surpriză în aer liber, în mai 2012, la casa lor din Palo Alto, California. Oaspeții invitați aveau impresia că este o petrecere de absolvirea a școlii de medicină a lui Chan. Zuckerberg și Chan au împreună trei fiice:  Maxima, August și Aurelia. Numele lor sunt, de asemenea inspirate din istoria Romei antice. 

Fascinația lui Zuckerberg față de Roma l-a făcut să aleagă capitala Italiei pentru a-și petrece luna de miere cu soția Priscilla, în 2012.

​Sursă foto: Instagram/ priscillachan

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni